Milyen érzéstelenítő szert használhatok gyantázáshoz?
Most szántam rá magam, hogy nem borotválni hanem gyantázni fogom a bikinivonalamat. Elkezdtem de nagyon-nagyon fáj :( Ártalmas lehet, ha egy pici lidocaint teszek fel, vagy van esetleg valami más szert gyantázás előtt. Már nagyon nem szeretném borotválni, mert hamar visszanő és csúnya lesz :(
Köszönöm a választ!
jegeld le, hintőporozd be, és amennyire csak lehet, feszítsd ki a bőrt, úgy kevésbé fog fájni.
Egyébként csak az első 1-2 alkalom az, ami nagyon fájdalmas, utána már megszokod.
Sztem a lidocain sem ártalmas, viszont én még csak kenőcsben használtam (másra), és nem tudom nedvesíti e a bőrt/szőrt, mert ha igen, akkor nem tudod használni, "zavarja" a gyantát.
érzéstelenítő?? :O Jézus!
Mért nem műteted ki mindjárt a szőrödet??
Ez nem nagy fájdalom, ki lehet bírni.
(első vagyok)
A gyanta nem tud megragadni olajos, zsíros, nedves bőrfelületen, a hintőporozást is ezért kell csinálni.
A jég az elég jól érzéstelenít. Jegeled, megtörlöd, hintőporozod, gyantacsík fel, leszeded, és lehetőleg minél gyorsabban.
(Olvastam valahol hogy tablettás érzéstelenítőt is be lehet venni, és használ vmit, de ez szerintem hülyeség.)
2. válaszolónak: attól még, hogy te bírod más nembiztos....ha kötöszködni akarsz meg beszólogatni akkor ez nem az a hely...
3.: köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!