Lányok! Melyik a legjobb alapozó?
Figyelt kérdés
az essence vagy a esetleg a miss sporty az jó?? elore is koszi a valaszokat :D2011. dec. 30. 12:37
2/7 anonim válasza:
Essence alapozót használtam már, a soft touch hab állagú alapozóját próbáltam már. Alapvetően jó, könnyen tudnék vele dolgozni, bár a fedése lehetne egy picit jobb. Viszont tartós is. Csak a színválasztásnál kissé mellényúltam, így meghagyom nyárra.
Miss sporty alapozót még nem használtam, így arról nem tudok nyilatkozni.
16/L
3/7 anonim válasza:
A Miss Sporty régi (barna tubusos) alapozója jó volt, arra az volt írva, hogy 8h (8 óráig tart).
Most már csak 12h-sok vannak, de nagyon sz*rok.
Maxfaktor Xperience a legjobb.
4/7 anonim válasza:
attól függ, milyen a bőröd. Nekem az Astor Mattitude a legjobb, sűrű, fed és tartós. Persze lepúderezem.
7/7 anonim válasza:
A legjobb a drogériás kategóriából a Loreal,Max Factor.Semmiképp sem ez a kettő.Hogy miss sporty és essence közül mi a jobb..........többen mondják fórumokon,blogokban az essence-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!