Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok. Tudtok borotválás...

Lányok. Tudtok borotválás tippeket?

Figyelt kérdés
Én a legolcsóbb borotvát szoktam venni, mert a többi nagyon drága. Viszont a bőröm nagyon irritált lesz utána, sebes, véres. Nagyon csúnya. Van tippetek? 18/L
2012. jan. 25. 19:05
 1/2 anonim válasza:
HÁt, nekem egy idő után a drágább is irritálta a bőröm szóval :s ezért én inkább az epilátorra váltottam. Persze írtad h a drágábbak már túl drágák szóval gondolom nincs kedvem beruházni egy epilátorra. Esetleg ha utána valami krémet kensz rá? (én napi szinten borotváltam nyáron szóval ezért készült ki nagyon a bőröm)
2012. jan. 25. 20:43
 2/2 Betthinah ***** válasza:

Az, hogy utána kened, jó döntés. De a kipattogás, vérzés ellen sajnos nem elég.

Mindenképpen puhítsd fel a borotválni kívánt részeket habfürdő és víz keverékével például. Intim részekhez ne használj habot! Illetve szappannal sose puhíts, hiszen az glicerin tartalma miatt éppen hogy csak szárítani fog, még jobban kipattog. Krémtusfürdők a megfelelők ehhez szerintem a leginkább. Bár biztosan függ bőrtípustól is.

2012. jan. 26. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!