Málna007 kérdése:
17 évesen hajhullás! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és egyre kevesebb hajam van, egyszerűen nem értem mi történik velem.. próbáltam már a Varga hajcseppet az nem segített, valaki nem tud nekem tanácsot adni?2012. ápr. 11. 13:55
1/8 anonim válasza:
Attól is függ a válasz, hogy fiú vagy-e vagy lány.
2/8 anonim válasza:
A tanács az, hogy menj el vizsgáltasd ki, mi állhat a dolog mögött!
3/8 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, és voltam már egyszer bőrgyógyásznál vele, de nem talált semmi bajt, de most megint elmegyek!
2012. ápr. 11. 14:17
4/8 anonim válasza:
Háziorvoshoz menj, mert akár góc, akár pajzsmirigy is okozhatja
5/8 anonim válasza:
Ilyenkor sok dolognak utána kell járni.
-rossz fogak
-vas és vitamin hiány
-szeborreás fejbőr
-pajzsmirigy gond
-hormon probléma
-DHT túltermelés
6/8 anonim válasza:
Milyen vizsgálatot végzett a bőrgyógyász? Egyébként egyéb problémád nincs a hajvesztésen kívül? Pl. zsíros, aknés bőr, rendszertelen ciklus, hízás, ilyesmik? Mert akkor endokrinológiára kell beutalót kérned, ugyanis PCOS vagy pajzsmirigy alulműködés is állhat a háttérben.
7/8 anonim válasza:
SZTK rendeléseke nem nagyon érdekli a dokikat a haj , ez tapasztalat.Majdnem azt is lehetne mondani hogy tojnak rá.De magánrendelésen nagyon jó fejek.
8/8 A kérdező kommentje:
igen, zsírosodik a hajam, de nem vészesen! nem rég lett egy lyukas fogam (az első) de ez már jóval előbb jelentkezett!! és ennyi ok közül melyik az amelyik kiválthatja?? mindenképp egy alapos kivizsgálás kell..
köszönöm a válaszokat
2012. ápr. 11. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!