Valaki tud olyan frizurát göndör hajra ami jól néz ki és nem is melegít?
Göndör hajam van, régen mindig vasaltam, és hát tönkrement, levágattam a töredezett részeket(még mindig van pár szál, mondjuk vagy 2-3x ki volt azóta vasalva) és nem akarom vasalni, de göndör hajjal nem tudok semmi jó kis frizurát ami ilyen melegben nem melegít.. Valami képet vagy videót, esetleg leírást tudnátok küldeni?
Valami elegánsabbat, vagy bulisabbat (ma szülinapi buliba megyek és oda kellene elsősorban).
Köszi előre is! :)
Ennél göndörebb is szokott lenni, de most föl volt gumizva és ilyenkor ha összetekerem nem lesz olyan göndör! :P
Okoska teljesen igazad van.
Engem is a hideg ráz az ilyentől . Ez minden csak nem göndör. Nekem gyűrű göndör , gyönyörű hajam van. Nah az göndör , ez nem. És ha össze van gumizva akkor se lesz a büdös életbe ilyen hullámos. Ha kivasalom göndörebb szerintem mint a tied. NEEE nevezzétek az ilyen hajat göndörnek, még hullámosnak se nagyon , mert ez olyan semmilyen. Már bocs.
Linkelek neked göndör hajat, hogy tisztába legyél a fogalmával.
Ez GÖNDÖR, a tied nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!