Milyen tincs állna jól a hajamba? Az én stílusom inkább a kék, pink. Stb. de anyukám szerint egy platina szőke lenne jobb. A másik pedig, hogy szerintetek, egy sima csík, vagy egy víz szintes szín váltakozós tincs? (pl: szőke-kék, szőke-kék. )
ezen tök jól állna a kék, de a rózsaszín is! barátnőmnek rózsaszín van, én most kéket szeretnék:) de készülj, hogy gyakran festeni kell, mert fakul gyorsan
20L
természetesen elötte le kell szivatni majdnem teljesen fehérre, hogy szépen látszódjon a kék
barátnőmnek simán a festékbe kevertük a hidrogént, neki szép élénk ciklámen lett tőle
sötétre persze nem fogja be
Én kékre szavazok, nekem is az van! :D
És ha a fodrászod nem tudja megcsinálni, kérdezt meg tőle, hogy mire kapta a diplomáját! Normális fodrász tudja, h előtte ki kell szőkíteni, aztán festeni, és gyönyörűen meg fog látszani.
16/l
16L tök igazad van én is ezen gondolkodtam el :D nekünk is kapásból mindig mondja a fodrász, hogy most lehetséges e, ha igen hány %os hidrogénnel, ez meg csak rávágta, hogy a sötétbarnát nem fogja be. hát na ne....
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!