Samara Morgannek miért olyan szép a haja?
Mert paróka. :D
http://www.youtube.com/watch?v=KXPuQH2Rf5A
Amúgy van, akinek tényleg ilyen, de ez a genetikán múlik. Például az ázsiaiaknak általában sokkal dúsabb a haja. Nagyon vastagszálú is. A fekete szín és az egyenesség miatt jobban visszaveri a fényt, ezért fényesebbnek tűnik. Gyorsabban is nő nekik, és a genetikailag kódolt maximális hajhossz is hosszabb náluk. A Kínaiknál sokkal gyakoribb akár a földig érő (vagy hosszabb) haj, náluk tradíció is növeszteni.
A kör is ha jól tudom eredetileg japán film, ezért is van Samarának ilyen parókája.
Sajnos akinek vékonyszálú a haja, vagy nincs sok, annak sosem lesz dús. Ki mit örököl, azon múlik. Nekem pl. combig érő, baromi dús fekete hajam van, kb. mint az indiaiaknak, csak hullámos és puha; húgomnak vékonyszálú, szőke, kevés, igaz neki is derékig ér azért. Édestestvérek vagyunk, ő anyám haját örökölte, én apámét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!