Először akarok elmenni kozmetikushoz. Milyen kezelést csináltassak?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, de még nem volt alkalmam elmenni...
Mostmár van lehetőségem, de nem tudom mit szoktak csináltatni. szerintem eléggé pattanásos a bőröm. Tudom hogy sokan már 10-12 éves koruk óta járnak, ezért kellemetlen lenne ennyi idősen bemenni, nem céltudatosan.
Köszönöm ha kapok normális válaszokat.
2013. ápr. 27. 23:22
1/7 anonim válasza:
Csak kérj egy arctisztítást, mondjuk szerintem semmi sincs abban ha 20 évesen mész el először.
2/7 anonim válasza:
Én 23 éves vagyok és jövőhéten megyek először kozmetikushoz, mert sehogysem múlnak el a pattanásaim. Én ott fogom majd megkérdezni, hogy szerinte mit lehetne vele kezdeni, aztán csináljon vele amit szeretne.
3/7 acelsziv válasza:
engem elhordott jó anyám 12 éves korom óta. Arctisztítás mehet. Baromira kellemetlen, de megéri. Esetleg arcmasszázs, bár az nekem nem kellett :D
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, aranyosak vagytok! már kicsit nyugodtabban megyek majd. :)
2013. ápr. 27. 23:49
5/7 acelsziv válasza:
Hihi! legyél olyan szép, amilyennek látni szeretnéd magad :D
6/7 anonim válasza:
Szia! Nagyon pattanásos bőrre tini arckezelést szoktak ajánlani (az a legolcsóbb és leghatásosabb), de szerintem neked azt már nem fogják alkalmazni a korod miatt. Van olyan hogy ''nagy tisztító kezelés'', ami a bőrödnek nagyon jót tenne szerintem. A tisztítás az azt takarja, hogy a pattanásokat kinyomják, mittesszereket, grízeket pedig egy mikrotűvel kiszúrják, majd kinyomják. Készülj föl lelkiekben, mert nem biztos, hogy fájdalommentes lesz. Nézz utána, hogy ahova mész, ott használnak-e vio-t. Az nagyon hatásos pattanásos bőrre! De az is egy megoldás, ha oxigénes kezelésre mész, ami abból áll, hogy vegytiszta, friss oxigénnel juttatnak be a bőrödbe magas koncentrációjú hatóanyagot. Ez úgy hat, hogy közben fájdalommentes. A masszázst pedig inkább hagyd el most, hiszen a gyulladt, aknés bőrt tilos masszírozni. Remélem, segítettem. Üdv, egy kozmetikus
7/7 anonim válasza:
sztem bízd magad a szakemberre. legalábbis ha én mennék kozmetikushoz, akkor megkérdezném mit javasol, h jobban nézzen ki a fejem :)
mondjuk azért fodrásznál ugyanezt nem játszanám :)
már miért lenne kellemetlen? jó pont, h foglalkozol a bőröddel. az, h miért csak most tudtál rá sort keríteni nem hinném, h kizárólag a mehetnéked kérdése volt ezidáig. ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!