Mit lehet tenni a szem alatti sötét karikák ellen?

válasza:Egy szépségápolási magazinban olvastam, hogy a szemek alatti sötét karikákat okozhatja a szem alatt érzékeny bőrterület rossz vérellátása is. Sajnos én is küzdök néha ezzel a problémával, de ezek a praktikák nekem beváltak, remélem, neked is működni fognak:
- Elegendő, zavartalan alvás.
- Gyengéd szemtorna (a bőrterület NAGYON FINOM mozdulatokkal történő masszírozása; szemhéjat bentről kifelé, a szem alatt kintről befelé haladva).
- Tápláló krém használata.
- SOK folyadék.
- Szemtorna (a szemedet ötször egymás után szorosan becsukod, utána kinyitod és ellazítod).
A vitaminhiány esetén vagy ha felmerül benned, hogy esetleg szervi bajod lehet, nem árt, ha felkeresel egy megbízható orvost. A fáradtság kiderítése érdekében nem árt, ha egy vérképet mindenképpen csináltatsz, ez sok mindenre válasz lehet.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Drogériákban pl.:Rossmann
dm
Vagy szuper/hiper marketingekben: Tesco
Interspar
stb...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Jeget, hideg kanalat próbáltam, nem jött be sajnos. :( Mi az, ami kicsit "megduzzasztja" a szem alatt a bőrt, és halványítja a sötét karikákat? Sajnos még az alapozó+korrektor kombó sem fedi el. :(
Már minden féle kencével probálkoztam.És már bele fáradtam.Nem tudok megbarátkozni vele..
Vagy elmúlik egyáltalán? Esetleg valami más hatásos alternatívával mennyi idő?
Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni, és nagyon csúnyák, olyan, mintha bevertek volna nekem.
Illetve milyen krémmel?
sötét karikák vannak a szemeim alatt és sajnos ez nem a nem alvástól keletkezett hiszen napi 9 órát alszom rendesen táplálkozom sportolok és mégis ezek a karikák keserítik meg mindennapjaim mivel 19 éves vagyok nem tudom mi lehet ennek az oka korrektor-t...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!