Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet tenni a szem alatti...

Mit lehet tenni a szem alatti sötét karikák ellen?

Figyelt kérdés
2006. nov. 17. 10:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%

Egy szépségápolási magazinban olvastam, hogy a szemek alatti sötét karikákat okozhatja a szem alatt érzékeny bőrterület rossz vérellátása is. Sajnos én is küzdök néha ezzel a problémával, de ezek a praktikák nekem beváltak, remélem, neked is működni fognak:

- Elegendő, zavartalan alvás.

- Gyengéd szemtorna (a bőrterület NAGYON FINOM mozdulatokkal történő masszírozása; szemhéjat bentről kifelé, a szem alatt kintről befelé haladva).

- Tápláló krém használata.

- SOK folyadék.

- Szemtorna (a szemedet ötször egymás után szorosan becsukod, utána kinyitod és ellazítod).

A vitaminhiány esetén vagy ha felmerül benned, hogy esetleg szervi bajod lehet, nem árt, ha felkeresel egy megbízható orvost. A fáradtság kiderítése érdekében nem árt, ha egy vérképet mindenképpen csináltatsz, ez sok mindenre válasz lehet.

2006. nov. 17. 10:59
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos ez lehet öröklött hajlam is a fehérbőrűeknél.
2006. nov. 17. 11:00
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Vichy Oligo 25 yeux, én ezt használom. Stift forma, csak 1-1 húzás a szem alá és kész. Nem olyan drága, sokáig elég. A korrektort is helyettesíti.
2006. nov. 17. 11:00
 4/18 anonim válasza:
92%
Én nem vagyon egyáltalán fehér bőrű, sőt.És amióta csak az eszem tudom, mindig fekete karikák éktelenkedtek a mai napig a szemeim alatt. A korrektorok használata tapasztalatból mondom, hogy hülyeség. Egyrészt szárítja a szem alatti vékonyka kis bőrt, másrészről pedig ugyanúgy látszik alatta a feketeség. Max. egy leheletnyit halványít. Mostanában sokat hallom és olvasom hogy használják az aranyér kenőcsöt a szem alá fekete karikákra. Csak szembe ne kerüljön!! Van esetleg ezzel kapcsolatban tapasztalata valakinek?
2007. márc. 27. 07:47
 5/18 anonim válasza:
94%
Szerintem vagy korrektorral tüntesd el avgy pedig főzz egy kamillateát hagyd benne a filtert 10 percig utána 2 vattalapocskát áztass be és tedd a szemedre 10-15 percre. Nem csak nyugtató hatású,de a karikákra is megoldás
2008. jún. 29. 21:42
 6/18 anonim ***** válasza:
73%
Nem régen találták ki a Garnier Nutritionist karikák vagy táskák elleni golyós bőrápolót.Vagy csak többet kell aludnod, esetleg ne stresszelj!
2009. febr. 19. 20:43
 7/18 anonim válasza:
82%
Tudja valaki hol lehet kapni Garnier Nutrition golyós szemkörnyékápolót?
2009. márc. 15. 21:08
 8/18 anonim ***** válasza:
94%

Drogériákban pl.:Rossmann

dm

Vagy szuper/hiper marketingekben: Tesco

Interspar

stb...

2009. dec. 4. 20:24
 9/18 anonim válasza:
100%
nekem eddig nem latszott ennyire erossen mostmar nagyon feltuno mintha bevertek volna:(...amugy kamillat ne tegyetek ra mert a kamilla mindenre jo csak szemre nem ...ezt az orvos mondta...
2010. jan. 21. 16:55
 10/18 anonim ***** válasza:
2010. szept. 13. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Szem alatti sötét karikákra mit?

Jeget, hideg kanalat próbáltam, nem jött be sajnos. :( Mi az, ami kicsit "megduzzasztja" a szem alatt a bőrt, és halványítja a sötét karikákat? Sajnos még az alapozó+korrektor kombó sem fedi el. :(

Feküdt már valaki kés alá szem környéki sötét karikák eltüntetése érdekében?

Már minden féle kencével probálkoztam.És már bele fáradtam.Nem tudok megbarátkozni vele..

Az szemre tett uborka szeletek használatával mennyi idő elteltével múlik el a szem alatti sötét folt?

Vagy elmúlik egyáltalán? Esetleg valami más hatásos alternatívával mennyi idő?

A szem alatti sötét karikákat hogyan tüntethetem el?

Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni, és nagyon csúnyák, olyan, mintha bevertek volna nekem.

Nagyon kéne már megoldás a szem alatti sötét karikákra nem bírom így élni nagyon jó lenne egy valamire való válasz tudtok megoldást erre?

sötét karikák vannak a szemeim alatt és sajnos ez nem a nem alvástól keletkezett hiszen napi 9 órát alszom rendesen táplálkozom sportolok és mégis ezek a karikák keserítik meg mindennapjaim mivel 19 éves vagyok nem tudom mi lehet ennek az oka korrektor-t...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!