Ha minden este fürdésnél teszek az arcomra szappant akkor el fognak múlni a pattanásaim?
Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 19:44
1/3 anonim válasza:
Nem. Inkább vegyél arctonikot. Egy jó minőségűt drogériákban akár 1000 ft alatt is megvehetsz
2/3 anonim 

válasza:

válasza:Nem. Bőrgyógyásszal írass fel zyneritet, az leszárítja a pattanásokat.
3/3 anonim 

válasza:

válasza:Nem. A pattanásos bőrt sem szabad túlszárítani, mert akkor csak még több faggyút fog termelni a bőröd, amitől még több pattanásod lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Hogyan tudnám eltüntetni a pattanásaim?
Igazából már egy csomó módszerrel próbálkoztam.. avon termékektől az aloeig egy csomó minedennel.. mindenki azt mondja,hogy majd ha nagyobb leszek elmulik.. de igazabol elég csúnya... tippek, tapasztalatok?16L
Érdemes még ma este megcsinálnom így a hajam, vagy ráér holnap reggel?
Ma hajat mostam, és nem tudom, hogy érdemes lenne-e ma este befonnom, és jól belakkozni a hajam, vagy elég reggel? Holnap estére szép göndör fürtöket szeretnék. De igazán merem ma este befonni, mert alvás közben azért összekuszálódik, és holnap még vásárolnom,...
Mit kenjek az arcomra hogy egy pár órára látványosan kevésbé látszanak a pattanásaim, és szebb legyen az arcom?
Púder meg ilyenek kizárva 15/f
Ha minden este, élesztős arcpakolást ( egy kevés tejbe összekeverek élesztőt ) teszek az arcomra, attól javulni fognak a pattanásaim? Enni...
Ja és az is használ ha csak egy darabot lenyelek és nem szétrágom?
Arc. A pattanásaim után ilyen kis barna "szeplő" szerű folt marad az arcomon. Ezeket, hogyan tudnám eltüntetni?
Ha Neogranormonnt kérnek rá elhalványodik de utána megint ugyanolyan lesz. A pattanásaimra minden este niacide krémet használok.
Ma vagyok 5. hetes és ma megyek dokihoz este, de nagyon aggódom, mert semmi terhes tünetem nincs néha fáj a hasam és ma kijöttek a pattanásaim. Ezek rossz jelek?
Mikortól van a mellfeszülés meg a többi tünet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!