Mindenben kereső:

Szépség és divat - Bőr- és hajápolás témában kereső:

Maniaxtreme

Kategória: Szépség és divat > Bőr- és hajápolás

A kérdés
☺Baba♥ kérdése:

Nagy baj ha már volt festve a hajam?

9 évesen volt 6 melír csíkom de alig látszott.
10 évesen lenőtt megint barna volt a hajam.
Tavaly nyáron anya tett bele úgy kb 40-60 darab szőke melírt :D
Most jobban látszik de nekem tetszik és szép mert anya fodrász és ért hozzá.
De amúgy Novemberben is volt festve mert lenőtt és én is szoktam a hajammal foglalkozni de nem akarok ezzel cicababa lenni csak annyira tetszik és szerintem nem egy múló divat amit csináltam mert több mint 1 éve van melír a hajamban és nem unom :D
12/L
(lehet lehurrogni...de én kérdeztem szal véleményeket várok!)KÖSZI!

A kérdés kiírásának időpontja: 03-08 10:51

A válaszok
ha a suliban tolerálják...nálunk (8 osztályos gimibe jártam) nem szabadott, mondjuk elég erős suli)

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-08 11:00
Hát szerintem én nem engedném ennyi idősen (bár majd eljön az idő, és ki tudja mi lesz), de az anyukád fodrász, csak tudja mit csinál. Különben inkább melír, mint teljes festés.

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-08 11:01
Nagyon hülye vagy.Kilenc éves KISLÁNY.még 13 évesen kezdeni,de 9!Csoda, h nem röhögtek ki.Szánalmas aki KISLÁNY és nagynak akar tűnni.Én ilyeneken mint te jót nevetek.
Az anyukád is jó hülye.
Én a szakmám kezdetén kezdtem hajatfesteni a fotók miatt mivel modellkedem.De te.Nagyon nevetséges vagy már bocs.

Ez a válasz 40%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-08 12:37
 A kérdező kommentje:
9 évesen nem is igazi volt szinte nem látszott mert annyi festék volt h anya festette a haját és a maradékot láttam és nem lehetett bírni velem.
és te NAGY GYÖKÉR VOLTÁL!

A komment megírásának időpontja: 03-08 13:25
én IDÉN festettem be a hajam SZÍNEZŐVEL
amúgy akit te szépen kicsi lányocska lehuhogtál az igazat mondta. TÖNKREMEHET A HAJAD nem fogod fel?! És ott a pont, hogy te is cicababa vagy, hogy ennyi idősen fested.. Nem vagy te normális.. az én anyám ha 9 évesen ott hisztiztem volna, hogy fesse be akkor lekevert volna, és nem hagyta. De tedd tönkre a hajad, majd parókát hordhatsz. Ha TE csinálod a bajt akkor te tanulod meg, hogy minek.. de ha más csinálja mert te akaratoskodsz és egy éretlen eszeddel befesteted, az anyád hibája ha kihullik/széttör, mert te nem tudod MÉG A FELELŐSSÉGET MAGADRA VÁLLALNI. Gratuláltok ehhez az észhez is. Jót röhögtem ^-^
14/l

Ez a válasz 51%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-08 14:26
Szerintem nem gáz, a lényeg, hogy a korodnak megfelelően diszkrét legyen, ne olyan amilyen egy 30 éves nőhöz illik.

Az én lányom 2 éves, de már most kell neki rúzsozni (színezett Labello) a száját, meg látja hogy fújom magamra a parfümöt akkor rá is kell, nem hiszem, hogy gond, így lesz majd nő belőle, hogy az anyja mintáját látja.
Ha a lányom 10 évesen szolid körömlakkot akar használni, szájfényt vagy akár nem feltűnő melírt, én engedni fogom, ettől még baja nem lesz.

Inkább legyen igényes mint egy szőröshónaljú, izzadságszagú tini, akit otthon szájbavernek, ha mert egy kis szájfényt kenni a szájára.

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-08 14:26
 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsó választ ^-^
Ja és 9 évesen mondtam alig látszott a hajam meg bírja mert nem törik hullik vagy ilyesmi és nem vagyok CICABABA-.-
Mert még a szoknyát sem szeretem xD

A komment megírásának időpontja: 03-08 14:47
igazad van részben az utolsónak mert szemfesték meg a körömlakk száj meg a higénia OK. de én nem szó-szó 15 évesen akarok hajatfesteni. xD de ki-ki hogy látja ezt.
14/L

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-08 16:55
1. véleményt kértél és nem bírod a kritikát? szóval akkor csak a pozitív vélemyényre vagy kíváncsi? :D
2. ha már felmerült benned a kérdés... akkor gondolom már eszedbe jutott, hogy lehet akár káros is. én igazából nem hiszem h attól h nagy ritkán festesz bele melírt, tönkremehet és megkopaszodhatsz :D kb ugyanaz mintha később kezdenéd el. bár azt szeretném elmondani, hogy nem valami profi látvány egy több centis lenövés

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-11 17:24
Nem vagyok gyökér,te vagy nagyképű liba!Ha kérdést teszel fel,ne csak pozitívakat várj,ha nem negatívakat is,főleg ha ilyent kérdezel.Én nekem is vannak kérdéseim amire gázul válaszoltak,de ez van.Azért tettem fel,hogy megtudjam a véleményeket és azt el kell fogadni még akkor is ha rossz!

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-16 18:29
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik?
(Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett.
Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet,
ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted!
Válasz küldése!

Szia! Most írd be a számodat, hogy megnyerhesd a testsúlyodnak megfelelö mennyiségü csokoládét!

Tudj meg mindent a szerelemről!

Tuti képeslapok

Minden jog fenntartva © 2010, www.gyakorikerdesek.hu | Médiaajánlat | Sitemap | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu