Milyen módszert ajánlanátok az intim szőrtelenítésre?
Legegyszerűbb, leggyorsabb: ollóval levágod rövidre.
Ha az a cél, hogy szőrtelen legyen, akkor marad a borotválás. Házilag egyedül ezt könnyű kivitelezni. Ha fürdés után csinálod, sok habbal, rendes női borotvával, nem kéne hogy gond legyen. Tizenévesen természetes módon erősödik a szőrzet, ha borotválod, ha nem. Vegyél egy illatmentes after shavet, kend be vele minden reggel és este, akkor nem fog égni. Pár nap után mindenkinek viszket, vagy tűröd, vagy leborotválod megint :)
Az epilátor nekem nem jött be, baromira fájt. A bolti gyanták nem elég erősek a fanszőrzetre, az enyémet egyáltalán nem vitte.
az olló jó ötlet, vagy ha nem hagyod olyan hosszúra. használj rendesen síkosítót, erre jó pár hajbalzsam, vagy olajtusfürdő (habot nem próbáltam, nem is tervezem). ehhez én még 1-2 hetente hideggyantázom a 3szögrész 2 szélét, nagyjából a bikinivonalat:
egy rendes lábra való gyantacsíkot ollóval kettévágok, meghajszárítózom kicsit az egyiket, majd kettéválasztom. feltapasztom a felét az egyik oldalra, hajszárító. rásimogatom, várok picit, és hirtelen tépés. ez így kb. a 2 oldalra 2 perc, aztán borotva. így csinosabban is nő vissza.
#1 vagyok.
Én braun márkát használok. Érdemes megnézni az értékeléseket, illetve vannak kifejezetten olyanok is, amelyek olyan kiegészítő fejjel is rendelkeznek, amely direkt a bikini vonalra van kitalálva.
Első alkalommal tényleg nagyon fáj, én ezért szoktam mindig apránként: első alkalommal nehéz végigszedni, ezt érdemes több alkalomra hagyni, minden nap egy keveset, vagy legyantáztatni kozmetikussal. Utána ha hetente 1-2x leszeded ami épp csak visszanőtt (fél centi vagy kisebb szőrszálakat) akkor az már elviselhető, és szépen rendben lehet tartani.
Ha kipattogsz valamiért, akkor annak lehet, hogy van valami oka, próbáltál borotválkozás után használni valami nyugtató olajat?
Nekem a lábam ilyen sajna:(
Egyébként a borotválkozás a legpraktikusabb, csak sajnos az csak pár napig lesz sima.:(
Ott van a gyanta, az pedig azért macerás, mert minden alkalommal meg kell növesztened a szőrzeted, plusz lehet, hogy bonyolult lenne elérni, bizonyos helyeket. Lehet venni gyantamelegítőt, amivel olcsóbban kitudsz jönni, és lehet venni érzékeny gyantát is, meg utána lévő olajat is.
Ott az epilátor, ami nagyon fáj, és képzeld el, hogy az még erősebb fájdalmat okoz, mint a borotva, szóval lehet, hogy még jobban kipattognál.
Én is használtam, de hamar feladtam.:D
Ha esetleg nincs pénzed gyantára, készíthetsz otthon cukorgyantát:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!