1/3 anonim 

válasza:

válasza:én nem hallottam róla, de sztem ezzel az erővel festéket is ehetnél...
2/3 anonim 

válasza:

válasza:dmbe rossmannban van..de én is kivi lennék h használ e
3/3 anonim válasza:
Azért festéket nem kéne enni, de hatásos a sok A illetve D vitaminban gazdag zöldségek gyümölcsök fogyasztása (erre a legjobb szerintem a sárgarépa) Egyébként ez a tabletta is természetes hatóanyagokat tartalmaz...szóval szerintem biztos hogy nem káros és biztos hogy használ valamennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Az önbarnító tabletta tényleg hasznos? Melyik a legjobb? 14évesen lehet szedni?
Sziasztok 14éves lány vagyok .. elég fehér a bőröm csak nehezen tudok lebarnulni de akkor is csak halványan :( és hallottam h van önbarnitó tabletta ... tényleg hasznos?? melyiket ajánlatos megvenni?? :O előre is köszi a válaszokat :)
Valaki használta már a Németországban kapható Tetesept Sonnen Vitamine vagy Sonnenhut nevű önbarnító tablettát?
Ez a tabletta csak a káros sugarak ellen véd, vagy barnít is? Amúgy ti hol rendelitek meg?
Valaki használta már a Németországban kapható Tetesept Sonnen Vitamine nevű önbarnító tablettát?
Ez a tabletta csak a káros sugarak ellen véd, vagy barnít is? Amúgy ti hol rendelitek meg?
Valaki használta már a Németországban kapható Tetesept Sonnen Vitamine nevű önbarnító tablettát?
Van valamilyen bevált barnító tabletta, vagy olyan önbarnító, amelytől egyenletes, barna színem lesz?
Nem szeretnék napozni, mert nagyon öregíti a bőrt, és nem szeretnék 30 éves koromra úgy kinézni, mint egy 50 éves, ezért többet soha életemben nem fogok napozni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!