Ebben a szalonban mennyire szúrják jól a piercingeket?
Szeretnék csináltatni a fülembe egy piercinget, de nem tudom, hogy ők mennyire profik ebben. Illetve nem találtam arról az oldalukon semmit, hogy 18 év alatt hogyan működik. Beleegyező nyilatkozatot töltöttek ki a szüleim de ha személyesen kéne aláírni sajnos az nem megoldható mert nem Budapesten élünk.
Illetve azt lehet tudni, hogy ők szúrás előtt lefagyasztják-e a fület? Van 4 piercingem porcban és aki eddig csinálta ő mindig lefagyasztotta azt a pontot.
Én 15 éves koromban csináltattam itt helixet szülői jelenléttel. Szerintem aki nekem szúrta egy beugrós lehetett mert amikor azt mondtam hogy helix egyből a fülcimpámat kezdte el megjelölni és szúrás közben arról beszélt hogy a lánya magának szúrta meg ilyenek
A piercing begyógyult és minden rendben van vele. Nem fogyasztják le a füled (én ilyenről még nem is hallottam)
A stúdió felszerelt volt csak a piercer volt egy picit fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!