Szerintetek férfiatlan , ha egy erős, sötét szőrzetű férfi gyantáztatja a karját és a lábát?
Figyelt kérdés
2022. jan. 27. 17:55
1/14 anonim válasza:
Ha itt,így kiírod,azt fogják válaszolni,hogy férfiatlan.Viszont ha megismerkedsz egy nővel,szimpik vagytok egymásnak,jól kijöttök,látja,hogy férfias vagy,majd amikor levetkőzöl,megtudja,hogy szőrtelenítesz,akkor már nem fogja érdekelni. Amúgy meg férfiaknak sem tilos,sokan szokták is.
2/14 anonim válasza:
Ha egy férfi a testét borító szőrtől lenne csak férfias, akkor megette a fene az egészet.
3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerősítést, csúnyább szót nem akartam itt használni. :)
2022. jan. 28. 14:30
4/14 anonim válasza:
Csak nyugodtan. Ha nem szőrtelenítenék, én is olyan lennék mint egy majom.
5/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem férfiatlan, inkább ápoltságot sugall.
6/14 anonim válasza:
Én évek óta a teljes testem gyantazom. Karok lábak is. A fejem minden másnap borotválom. Undorító a szőr számomra! Nem bírom magamon elviselni! Utálom a szőrt magamon. A szemöldököm is szedem.
7/14 anonim válasza:
Jó # 6 os , de ő heteróként kérdezi
8/14 anonim válasza:
7.
Mi köze van a szőrhöz a nemi hovatartozáshoz?
Én is hetero vagyok, de teljesen szőrtelen.
És?
9/14 anonim válasza:
6-os vagyok. Igaz full homoszexuális vagyok. De a szőrtelenítésnek semmi köze a nemi identitáshoz. Van hetero is és van bi is, és van meleg is szőrösen, szőrtelenítve. Én azért szőrtelenítem magam, mert undorodok a szőrtől. Nem bírom magamon elviselni. Olyannyira hogy 20 éves korom óta a fejem is borotválom télen és nyáron is! A lábamat 13 éves korom óta borotválom, gyantázom.
10/14 anonim válasza:
Én is hetero vagyok és szőrtelenítek. Eddig nem volt gond a lányoknál se. Nem szeretem én se magamon és nem is tetszik. Talán ha ritkább, világosabb lenne másképp vélekednék róla, de nincs így. Hajam és a szemöldököm viszont megtartom! Azokkal nincs bajom, sőt a hiányuktól igencsak búslakodnék.
Nem hiszem, hogy sok köze lenne nemi hovatartozáshoz, haverom meleg és tiszta szőr. Szóval erről ennyit 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!