Nagy melleim vannak, de nem lógos bőrzsacsik, hanem olyan feszesek és izmosak mintha nem igaziak lennének. MOrbid. Hogyan lehetne kicsinyíteni őket tornával, mert a műtét csak a lógos melleken segít. Esetleg ismertek gyakorlatot, ami segít?
nemár.. ez a legnagyobb problémád?
ez vagy kamu kérdés, vagy valakinek tényleg nem a mellével van a baj, hanem a fejével
Nem biztos, hogy kamu.
Én is kisebb melleket szeretnék, pedig állandóan cikiznek a pasik, hogy nekem nincs is mellem.
Hát most ha engem még ez is zavar! Nem tehetek róla.
Van mellkisebbítő műtét, direkt nagy mellekre. Kivesznek belőle egy keveset meg stb. Érdeklődj orvosnál, plasztikai sebészeknél.
Nekem eléggé elment tőle a kedvem mert egyrészt drága, másrészt "undorító" láttam ilyet műtétet, és hát nem szívesen vállalnám be, inkább tűrök. -egyelőre.
Hello !
Nem kamu kérdés és a fejemmel sincsen baj (legalábbis tudtommal normális vagyok^^)és vannak komolyabb problémáim is ,mindenestre hiú vagyok és csak egyszerűen zavar ,hogy túl kerekek.Persze tisztába vagyok vele ,hogy csomóan összetennék értük a kezüket...de sajnos én nm..Ezért érdekelnének megoldások..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!