Le akarok szokni! Már csak az a kérdés: HOGYAN?!
Előszöris, nem cigiről van szó, egyenlőre csak a körmömet rágom!:D Szóval a baj az, hogy nagyon gyakran, és hogy ha mondjuk be is van festve a körmöm, akkor sem zavartatom magam...simán lerágom!:( tudom, hogy nagyon ronda szokás, meg én sem szeretem, csak nem tudok mit csinálni. vagyishogy tudok: leszokni! csak tippeket szeretnék, hogy hogyan:) előre is köszönöm a válaszokat!!!
(Az egyik barátnőm a bőrét rágja, a körme körül. Arra van valami "gyógymód"?:) előre is köszi!)
Én kiskoromban rágtam valószínűleg a szüleim válása miatt, mostanában meg a vizsgáim miatt. Nálad is vagy a stressz vagy esetleg az unalom szüli ezt! Neked a lakkozás bevált, mert sajnálom, mikor olyan sokat dolgoztam vele :))
Amikor arra készülnél h rágcsikálj, akkor egyél valamit, vagy birizgáld a hajad, vagy játsz valamivel ami a kezed körül van, végülis mindegy, csak tereld el a figyelmet erről a "kényszerről"!!
A bőrnek a rágása talán még rosszabb, mert komoly fertőzést is összeszedhet a barátnőd, mert ott nagyon érzékeny a bőr, és mindenhez hozzáér.
Remélem kicsit tudtam segíteni :S
Velem is ez van! :)
8 évesen kezdtem el rágni, és egyszerűen nem bírok leszokni. Én is lerágom ha ki van festve, de én még a körömlakkot is lerágom róla. Bocsi, hogy offolok, csak engem is érdekelnének a válaszok. :) 14/L
#1: Persze, hogy tudtál segíteni!:) Valószínűleg tényleg a stressz, mert volt már, hogy nyáron le tudtam szokni egy kis időre. Eddig nem is gondoltam arra, hogy mennyi időt töltöttem el lakkozással!:D Szóval nagyon köszönöm!:)
#2: Én eddig csak sima körömlakkal próbálkoztam, de majd szétnézek ez ügyben, és kipróbálom a keserűt, köszönöm!:)
#3: Igazad van, bekenem krémmel is! Erre sem gondoltam eddig!:D Köszönöm szépen, ügyelni fogok rá!:)
#4: Semmi gond, jó tudni, hogy nem vagyok ezzel egyedül!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!