Miért nem jönnek el az emberek ingyen hajvágásra? Tiért mennétek el, ill. miért nem?
Még nem vagyok végzett fodrász és gyakorolni szeretnék, de úgy utasítják vissza az emberek az ajánlatot, hogy még nem is látták, hogy dolgozok. Mellesleg így nem lehet kitanulni egy szakmát, ha nem tudok gyakorolni.
Mi az, amivel lehet kicsit embereket toborozni?
Nemtom, ha lűny vagy és fiút akarsz toborozni akkor szólítsd le és legyél nagyon kedves mosolyogj :D
Engem egyszer egy nagyon helyes csaj állított meg, h levágná ingyé a hajam, alapból persze eszem ágában nem volt ilyesmi, se időm meg hát kicsit para, h én vagyok életében a legelső "áldozat"
de mivel gondoltam így tudok vele dumálni utána meghívni vmire ("viszonzásképp") stb hát mondom naná hogy gyakorolhat, nyer-nyer alapon... :)
23/F
Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam!:)
A lányokkal van gond inkább.=/ A fiúk maguktól ajánlgatják magukat ezért velük nincs gond.:) Meg valahogy szerintem én jobban meg is találom velük a közös hangot, mint a lányokkal. Más a hozzá állásuk, mint ahogy azt te is írtad.:D
negyedik vagyok.
ne haragudj, nem akartam bunkó lenni,nem neked "szólt" ez a flegmázás. :)
Elmennék, ha nem növeszteném.
13centivel tudnál mit kezdeni s, ha el is rontod egész 3mm-ig van esélyed mit kezdeni vele, mert régen akkora volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!