Hol tudnám megnézni az Ilcsi kozmetikumok árát a neten mert nem találom sehol?
Idézet: Az Ilcsi professzionális natúr kozmetikumokat értékesítőinknél kizárólag érvényes kozmetikus vevőkártyával lehet megvásárolni!
Tehát kozmetikusnak kell lenned hozzá. A honlapon amit belinkeltem, utánna tudsz nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Nem telik márkásra. Akkor inkább egyáltalán ne is sminkeljek?
A honlapon láttam, hogy sok márkaüzlete van. Nekem sajnos azokra nem igazán van pénzem. Viszont kíváncsi lennék, vannak-e olyan üzletek is, ahol jó dolgokat, jó áron találnék. Előre is köszi!
A honlapon láttam, hogy sok márkaüzlete van. Nekem sajnos azokra nem igazán van pénzem. Viszont kíváncsi lennék, vannak-e olyan üzletek is, ahol jó dolgokat, jó áron találnék. Előre is köszi!
Véletlenül találtam rá erre a videóra, szerintem elég megrázó.. Milyen lehetett ennek a gyönyörő lánynak elveszíteni az arcát? Elgondolkodom, hogy én néha mennyit depizek a kicsit szélesebb orrom miatt, meg azért mert csak 160 cm magas vagyok.. meg van rajtam 2 kiló...
Arclemosó, tonik, arckrém árak érdekelnének elsősorban, de minden választ szívesen veszek. :-)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!