Suliba szerintetek felvehetek majd magas derekú farmerral egy haspólót?
Figyelt kérdés
Nagyon picit látszódna ki a hasam és mindekepp egy fekete bőr kabáttal venném fel és egész nap rajtam lenne. Szerintetek felvehetek? A sulit nem zavarja, télen is simán felvehet bárki nagyon rövid derekú pulcsit póló nélkül.2021. aug. 27. 19:21
2/16 anonim válasza:
Egész nap rajtad lesz a bőrkabát? Akkor minek a haspóló?😅Ha nem akarod mutogatni a hasad, akkor vegyél fel rendes felsőt, de amúgy te dolgod, amíg belefér a suli házirendjébe, mehet.
3/16 anonim válasza:
te tudod, mennyire szigoru a sulid ilyen teren. nalunk tuti szoltak volna egy ilyenert, de ha nalatok lazabbak, vedd fel.
4/16 anonim válasza:
Has kint, de kabát fent, női logika.
5/16 anonim válasza:
ha a sulit nem zavarja, akkor már meg is válaszoltad a saját kérdésed :D
6/16 A kérdező kommentje:
A kabátot nem azért veszem fel hogy eltakrjam a hasam
2021. aug. 27. 20:18
7/16 anonim válasza:
ha annyira nem lesz meleg a sulidban hogy haspólóban ne fázzon a hasad, akkor meleged lesz a kabátban. ha viszont kell a kabát mert hűvüs van, akkor fázni fog a hasad/összehúzod magadon a kabátot amivel értelmetlen a haspóló.
szóval szerintem nem muszáj magadon tartanod a kabátot, ha már úgysem bánja a sulid.
9/16 anonim válasza:
Öregek vagyunk mi már ehhez, nem fogjuk megérteni egy 14 éves kislány logikáját :D
10/16 A kérdező kommentje:
17 vagyok helló szia
2021. aug. 28. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!