SOS. Mért nem bírom elviselni a melltartót? Mit ajánlanátok nekem?
16 éves vagyok már term. hordtam melltartot mert szükségem volt már rá mostmeg már főleg mert eléggé megnőttek a melleim de egyszerűen nem tudom elviselni magamon kb 10 percet van rajtam és már beképzelem magamnak hogy viszketek meg felcsuszik lecsuszik stb.
Kb olyan 80B-s lehet a mellem pontosan nem tudom.
mit ajánlotok kérlek segítsetek..
most toppot hordok hogy legalább a bimbom ne látszodjon annyira de ez nem állapot..:S
am meg szerintem nem az lehet a baj hogy nagy vagy kicsi melltartot veszek mert van ami pontosan jo meg minden de mégis felcsuszik ha emelem a kezem vagy hasonló..
előre is köszi a segítséget..
Milyen nemű vagy?
Ha fiú, akkor érthető a problémád.
Első, Te az vagy?...
Kérdező: Milyen fazonú melltartókat szoktál hordani? Mert lehet, hogy ebben van a hiba...
term. lány vagyok...
nem tudom hogy hívják a fazonokat több is van..
én is gondoltam már rá hogy az lehet a baj..de..áá tanácstalan vagyok..:S
Valószínűleg rossz a melltartód mérete és a formája is. A jó melltartó pont onnan ismerszik meg, hogy nincs ilyen problémád vele.
Nem csak az számít, hogy mekkora a kosár mérete, hanem az alakja is, valamint hogy milyen távol vannak a kosarak egymástól. Nekem nem átlagos az alakom, így nehéz megfelelő melltartót vennem. Például a kínaiak egyáltalán nem jók, felcsúsznak meg minden.
Olyan boltban vásárolj, ahol van lehetőséged felpróbálni. Próba közben érzed, hogy megfelelő-e neked, és ha egy kicsit is kényelmetlen, ne vedd meg.
Megint magamat tudom mondani, kizárólag egy bolt van, ahol kényelmesek nekem a melltartók. Drágák persze, de inkább veszek egy-két drágábbat, ami jó és évekig tudom hordani, mint olyat, ami kényelmetlen.
Szánj rá időt és keresd meg a számodra legkényelmesebb fazont.
Ha felemeled a kezed és felcsúszik, akkor nem jó a méret. Nem véletlen kell a próbafülkében hajolgatni, felemelni a karokat, ha úgy nem stimmel, akkor az nem jó.
De átérzem, veszek egyet, ami jó, de kinyúlik, én változok, és engem is marhára idegesít. :S Pedig nem csak gagyi kínais cuccokat veszek, de így is. :S
köszönöm mindenkinek!
holnap megyek venni 1-2-t remélem megtalálom a nekem valót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!