:D Olyat amiben a képeken jól mutatsz, mert elég sok kép fog rólatok készülni. Meg ugye az esküvötöl is függ. ha nagyon elegáns akkor nagyon elegáns ruhát. ha férfi nincs nagy gond mert öltöny az adott. egy n´önek meg kosztüm vagy valami szép ruha. ami neki jól áll.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2008-02-07 16:13
Csak arra vigyázz, ne nézz ki jobban, mint a menyasszony, mert az szegénynek ciki lenne. :))
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2008-02-07 16:35
A kérdező kommentje:
Nő vagyok
A komment megírásának időpontja: 2008-02-07 17:02
Szerintem nagyestélyit ne meg olyan habos ruhát se amit a koszsorúslányok szoktak, szerintem egy szép kosztűm, vagy egy ízléses szoknya (nem mini) és valami szép blúz.
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2008-02-07 18:24
Ja és ha tök fekete a kosztüm akkor dobd fel szines kiegészítőkkel, egyébként jobb lenne valami vidám színű.
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2008-02-07 18:25
A kérdező kommentje:
Köszi
A komment megírásának időpontja: 2008-02-07 19:21
és ne csináld azt, mint a "kedves" rokonaim, akik egytől egyig fekete ruhában jelentek meg, mintha temetésre jöttek volna :S bár nagyon elegáns volt, de rettenetesen lehangoló :S
valami egyszerű és elegáns kosztümöt tudnék elképzelni, csinos kiegészítőkkel pl színben passzoló kistáska, cipő, sál a nyakba
A válasz írója 93%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2008-02-28 12:22
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!