A 2011-es Calzedonia fürdőruha modellek mikortól lesznek kaphatóak? Vagy már kaphatóak?
Engem konrkétan egy fehér alapon, rózsaszín pöttyös modell érdekelne, ami Palvin Barbarán volt, a fotón.
ez lenne az!

válasza:

válasza:Szia! Engem is érdekelne, hogy lehet-e már őket kapni, pár napon belül beiktatok egy nagybevásárlást, ahol a fürdőruha vásárláson is túl szeretnék esni. Nekem ő a kedvencem: [link]
És az ára is érdekelne, ha esetleg valaki tudja, megköszönném, ha leírná... :)

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem nagyon veszek, ilyen prémium márkás termékeket, viszont most néhányat beszeretnék szerezni. Főként Hugo Boss-t, Lacoste-t vettem szemügyre, ahol jó pár dolog elnyerte a tetszésemet. Kíváncsi lennék rá, mennyibe kerülnek ezek a ruházati cikkek...
Nem nagyon vásároltam még ezekben a boltokban, de kéne minőségi fehérnemű, melyiket ajánljátok árban?
(színesekre gondolok)
Főként inget, sima pólót, ingpólót, pulcsikat néztem. Ezekre lennék kíváncsi milyen áron kapható? Hol van a legnagyobb választék?
Ha igen akkor mennyiért ? és az az üzlet van a győri Árkádban? :)
Egy ilyet szeretnék mindenképpen. Kaphatóak idehaza bárhol?Ha nem, akkor vajon ha rendelek kiszállítják idehaza? Honnan érdemes rendelni?Köszi
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!