Mit gondoltok az láthatatlan melltartóról?
ezekre gondolok
Mi a tapasztalatotok? Mennyi ideig marad fent, nektek milyen van, honnan vettétek?
Nekem van ilyen. A szalagavatómra vettem, mert pánt nélküli ruhám volt, és nem akartam, hogy átlátszódjon a mellbimbóm:)
Egyébként felnyomni nem lehet vele a melleket, de összehúzni igen. Szóval egy kivágott felsőhöz azért szép dekoltázst tud csinálni:)
De nekem azért kicsit furi volt. Nem esett le, de mindig féltem, nehogy lepotyogjon rólam:D
Egyébként egy esküvői ruhaszalonban vettem, már nem emlékszem, hogy mennyibe került.
köszönöm :)
ezt szerintetek milyen melltartóval csinálják?
nekem van push-up om, de mégsem nyomja ilyen fel
A ruha ilyen. az egész felső része szerintem ilyen merev cucc. És úgy van kialakítva, hogy így fenntartja a melleket. egyébként iszonyatosan idétlenül néz ki így szerintem.
Vagy szilikon...nem emlékszem, hogy Carrynek ekkora melle lett voln:d
Ehhez fűző kell, az gyönyörűen felnyomja a mellet. Jobb ruhák eleve fűzősek, de lehet kapni ruha alá való fűzőt, illetve "félfűzőt", ami csak derékig ér (addig muszáj, mert ott tud támaszkodni, ahol elkezd szélesedni a csípő), az is szépen felnyomja a melleket, főleg ha jól kipárnázod.
De persze egy ilyen egy kisebb vagyonba kerül :)
köszönöm :)
csak kíváncsi voltam, hogy hogyan csinálják, de szerintem is szebb a "sima" dekolázs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!