Megtetszett ez a fazonú bikini, ti mit gondoltok?
Sziasztok. Nagy mellű,és teltkarcsú vagyok.
Húsz kiló fogyás után,eldöntöttem az idén,végre bikinit veszek. Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek ilyen alkaton is jól mutathat ez a fazon?
(sötétbarna színben vennék)
Ez lenne a bikini:
Vékony modellen így mutat:
Válaszokat előre is köszönöm :)
Értem. Akkor nézelődök még tovább,milyenek vannak :)
Akinek esetleg van ötlete,és megosztaná,annak meg a zöld kéz :)
Szerintem meg fel kéne próbálni,mivel pántja is van.
De jó ötlet,hogy vastagabb pántos bugyit és melltartót keresel.
Nagymellűként mondom, hogy ez semmit nem fog a cicijeiden tartani. Nekem kb. "betonpántos" bikini kell, hogy normálisan nézzen ki benne a cickó, és hogy ne dobálja a bikini ide-oda.
Nem tudom, hogy mennyit szánsz rá, de nézd meg a bahama oldalán lévő bikiniket. Nagyon jók vannak, kifejezetten valódi nőknek, tehát nem a csontsovány bikinimodelleknek. Nagyon jóknak tűnnek, és nekem tetszenek is. Igazi cicitartó bikinik. :)
www.bahama-misty.hu/ (még csak a 2011-es kollekció van fönn, de idén is biztos, hogy szépek lesznek.)
előző vagyok
látom ennek is van felcsatolható pántja, de az csak dísz. nekem van ilyen fazonú fürdőruhám és semmit sem jelent.Olyan normális pántra gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!