Lányok, tapasztalatok, vélemények angol használt ruházatról?
nekem kb. minden ruhám turkálós, de senki nem mondaná meg. a múltkor 600Forintot fizettem 3 darab felsőért, amik gyönyörűek,és címkések voltak-ergo teljesen újak. van 4 darab kedvenc turkálóm-szinte minden nap benézek, mert a címkés darabokra utazom, és itt folyamatos az árufeltöltés. hülye lennék több ezer forintot költeni egy-egy darabra, amikor turiban szinte ingyen dobálják utánam az ugyanolyan új,és jó minőségű ruhákat.
amúgy aki tudja,hogy turkálóból öltözködöm, az sem néz le, sőt, mindig kikérik a tanácsomat, hogy hova mikor miért érdemes menni.
én kifejezetten szeretek turkálókba járni, jó pár ruhám van ami onnét származik. olyan közegben mozgok ahol ez jó dolognak számít, nem pedig elítélendőnek.
sokszor tapasztalom, hogy sokkal jobb minőségű ruhák vannak a turkálókban, mint a nevesebb ruhaboltok polcain.
Tobb mint felmillat keresek megis jarok.
Multkor vettem egy Tamaris full bor csizmat 2500 Ft-ert, vadi uj volt!
Meg amikor csorok voltunk akkor kezdtunk el jarni, minden osztalytarsam gazdagnak hitt minket mert volt egy rakat cuccom, nah meg markasak is... xD
Azt akkoriban meg mekibe se jartam mert annyira le volt egve a csalad.
Ezek meg milliomosoknak hittek xD
én nagyon szeretem őket..vettem két tiszta újnak tűnő converse-t 2500 ft-ért
nagyon megéri
A ruhatáram kb 70 %-ban áll turis cuccokból (a maradékot vagy varrtam vagy leárazva vettem), nem érzem gáznak, szép, jó minőségű ruhákat veszek, szóval nem ilyen foltos-szakadt vackokat.
Manapság meg már szinte sikk turizni, akinek van egy csöpp esze, az nem ítél el, ha oda jársz. Én hetente akár többször is beugrok, hátha megakad valamin a szemem, amit addig nem vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!