Gáz ha egy tök jól kinéző amerikai zászló mintás fürdőruhán a zászló másik irányba áll? mármint a bal oldala a piros-fehér és a jobb a kék fehér csillagos. Szerintetek?
Ha nem lehet átforgatni, akkor igen, necces kicsit.
(mondjuk én azt sem értem, miért kell egy magyar lánynak amerikai mintás bikini, olyan sokat tudhat az amerikai életérzésről... de ez egyéni szoc. probléma és off is, tudom :D)
de amugy a kerdest rosszul irtad, a kepen mellekelt rucin a jobb oldal a kek feher es a bal a piros feher csikos... persze ha a neni tukorkepe van lefotozva akkor nem :)
Tokmindegy, ugysem azt fogjak nezni!
Második, elsős korom óta találkozok amerikaiakkal, és imádom ahogy az élethez hozzáállnak :) bárcsak itthon is mindenki ilyen pozitív lenne :)
Kedves utolsó, én is ezt írtam, a jobb oldala a kék-fehér :)
És köszönöm mindenkineka válaszokat :)
Kedves utolsó, én is ezt írtam, a jobb oldala a kék-fehér :) haha, most lebuktam... mindig is hadilabon alltam a jobb/bal megkulonboztetesevel (es ugy latszik a szovegertessel is) :D
Nyugi, azt hordasz amit akarsz es nem szamit mas mit mond, ha neked tettszik, akkor elvezd.
szerintem tok jol nez ki, csak ez a pantnelkuliseg nekem nem kenyelmes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!