Egy alacsony lány hogy öltözködjön?
1.válaszoló: köszönöm szépen a tanácsot, de attól tartok a magassarkú nekem képességeim fölötti tárgy...:D Van egy 10 centis magassarkúm, évnyitókon meg évzárókon szoktam felvenni de hülyén megyek benne, és nagyon kényelmetlen...bármennyire is elegáns akarok lenni, a magassarkú kimarad a ruhatáramból..:)
2.válaszoló: tudok angolul igen. De ha nem haragszol meg, nem tanulok meg varrni xDDD
Én ugyan nem haragszom meg. :D
Csak tudom, hogy milyen jól jön. Egy tízessel magasabb vagyok nálad, de még így is rengeteget kell szabni, varrni, hogy normálisan álljanak a ruhák.
Nadrágokat, szoknyákat felaljazni, ingujjakat rövidíteni, a legkisebb számozású ruhát is beszűkíteni... stb.
A felnőttosztályon magasabbakra tervezik a ruhákat, egy bizonyos kor után pedig már nem opció a tinirészlegről öltözködni.
Ami optikailag hosszabítja a tested,pl: csíkos cicanadrág.
Ha vékonyabbnak akarsz tünni a fekete ruhákat ajánlom figyelmedbe.c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!