Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az, hogy sok márkás,...

Miért van az, hogy sok márkás, eredeti ruha Kínában készül?

Figyelt kérdés

Például nekem vannak dadás pólóim és nem olcsó pénzért vettem őket annak idején, a címkén is a dada logo van és azt látom beleírva, h made in china...:D

Van egy olyan tippem, hogy ezek a ruha cégek Kínában csináltatják meg a termékeiket, mert ott olcsóbb az anyag, az előállítás meg ilyesmi.. de lehet hülye vagyok és okoskodós, valaki esetleg tudja a konkrét választ?

2014. ápr. 23. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Olcsó, és kifogyhatatlan munkaerő. Olcsóbbak mint a robotok.

[link]

2014. ápr. 23. 13:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert ott lenni szok occo kiszkínai munkaerőcke, akiknek kell kell szok pécc-t fizetni, hogy előállítcák ruháckát.
2014. ápr. 23. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor mondok vmi ujdonsagot, kínàban olcsó a munkaerő.
2014. ápr. 23. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Valóban olcsó a munkaerő, bónuszban ott van az is, hogy az alapanyagokat, kellékeket is ott gyártják, így szinte minimális a szállítási költsége ezeknek is. Ráadásul a Kínai kormány is támogatja a dolgot (mivel ez tőkebeáramlás, meg ugye jó a GDP, GNP, GNI szempontból, stb).

Attól, hogy Kínában készül valami, még nem biztos, hogy rossz is. :D Ruhákból ami nem ott készül, az pedig valamelyik Kistigristől jött.

2014. ápr. 23. 21:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Teljesen érthető! köszi:D
2014. ápr. 23. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!