SAJÁT diplomaosztómra mit vegyek fel?
Figyelt kérdés
Azt előre tudom, hogy iszonyú meleg lesz az épületben, mert voltam már ott egyszer meghívottként. Talárunk lesz. Miben szokás egyáltalán menni? Egy elegáns, nem túl rövid fekete pánt nélküli ruha jó? Vagy úgy szokás ilyenkor a hallgatónak öltözni mintha vizsgázni menne, tehát fekete szoknya, fehér blúz?2014. jún. 14. 15:24
1/4 anonim válasza:
Úgy szokás öltözni, hogy ne dögöljön meg a talár alatt és ha kivillanna, hogy mi van alatta, azért ne égjen a feje (tehát ne farmer). Illetve feleljen meg az öltözék az illető diplomaosztó utáni programjának is. Pl.: ünnepi ebéd/vacsora a családdal...
(Arra kell még ügyelni, hogy a karod is kilóg a talár alól. A felsőd ezért ne legyen rikító.)
Rajtam könnyű nyári ruha volt.
2/4 egybaba válasza:
A fekete szoknya fehér blúz gyakorlatilag bárhova jó. Valami vékonyabb anyagból nyáron is viselhető.
3/4 anonim válasza:
Nem kell fehér-feketében megjelenni, nyugodtan vedd fel a pánt nélküli ruhát :) persze azért ne legyen olyan nagyon rövid ;) Én is pánt nélküli ruhát vettem fel, és színes volt ráadásul+virágmintás. :D a lényeg h csinos legyél, és érezd jól magad a ruhába :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Akkor a kis fekete ruha lesz. Ilyen koktélruha szerűséget képzeljetek el, mini fazon, de annyira durván nem rövid. A fehér blúz-fekete szoknya kombót szívesen elhagynám, hordtam eleget vizsgákra :))
2014. jún. 15. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!