Cukor-ruha minőségmegőrzési idő?
Figyelt kérdés
Heló. Ruhát (jelmezt) készítek édességből - cukorból. Mályvacukor, medvecukor, kemény cukor és talán vattacukor. Meg tudna valaki mondani, meddig tart ki a cukor a szabad levegőn tárolva (hűvös helyen) és vajon mivel lehetne tartósítani? ha valakinek van ötlete, előre köszönöm.2014. okt. 26. 05:26
1/3 anonim válasza:
Bármeddig jó, mint a sima cukor is. A különleges állag miatt lehetnek problémák, pl. megkeményszik a mályvacukor, a vattacukor összeesik, a medvecukor merev lesz. Na meg teleszállják a bogarak, rovarok. De megromlani nem fog, ugyanúgy ehető marad, csak hát így kinek lesz gusztusa hozzá?
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Nem fogyasztásra szánom egyébként sem, gondoltam, ha bevonom lakkal, akkor jobban megtartja a formáját, de hosszútávon bizonyára az se fog működni.
2014. okt. 30. 03:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!