Szerintetek milyenek ezek a Converse cipők? Melyiekt válasszam?
Olyanra lenne szükségem ami sokmidenhez illik
Én a kéket,zöldet és a sárgát elfelejteném,hogy ha azt akarnám,hogy mindenhez menjen :)
De a többi megy minden színhez.Onnantól már csak tőled függ.Ha az segít,nekem a 3. tettszik :)
#3, azt ne te mondd meg, mit felejtsek el.
A kérdésre válaszolva meg:
Ezek mind ízléstelenek. Szerintem idétlen, ha egy cipő rikító, mintás, vagy mindenféle lógó vacakok meredeznek belőle. Nekem is vannak Converse cipőim, de egy kicsivel visszafogottabbak:
Az ilyenek mennek mindenhez. Amiket te linkeltél, azok semmihez sem mennek, mert majdnem mindennel borzalmasak.
16/L
Kedves Kérdező!
Talán még a fekete Converse tetszik a legjobban, de eleve nemhogy a fekete, az összes Converse tömegcucc.
A fekete nem tömegcucc, hanem klasszikus.
Az általad linkelt idétlen csilivili, színes, teleaggatott micsodák viszont ízléstelenek. Na azok olyanok, mintha a kínaiból szedték volna.
Csak úgy szólok, a Converse egy icipicit előbb kezdte gyártani az ilyen cipőket, mint a kínaiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!