Szalagavatóra nagyobb vagy kisebb abroncs?
Figyelt kérdés
Nagyobb vagy kisebb abronccsal jobb táncolni a szalagavatón?
Hányassal szoktak általában? (3-as,nagy3-as abroncs?)
Fiúk,lányok szerintetek melyik néz ki jobban?
2015. nov. 6. 13:51
1/5 anonim válasza:
nekem nagy volt, imádtam, sokkal szebben áll rajta a ruha, viszont ha sokan vagytok a színpadon akkor nehezebb elférni ugyebár :D
19/L
2/5 anonim válasza:
kisebb. sokkal kényelmesebb és jobban is néz ki, pláne, ha alacsony vagy. láttam már nagyon nevetséges lányokat, akiknek 160 centisen volt egy baromi nagy abroncsuk, úgy néztek ki, mint valami sütibaba.
3/5 anonim válasza:
idén keringőzöm és szerintem a nagyobb sokkal szebb.Nekem nagy és szépen néz ki. De ez az én véleményem. Amiben te jobban érzed magad olyan legyen ezt te neked kell eldönteni.:)
4/5 anonim válasza:
Egy szalagavatón a tömeg miatt nem a látvány az elsődleges, hanem a praktikum. A kisebb abroncsra szavazok, még azzal is kihívás közlekedni, amikor több rétegben a szádban állnak az emberek, és egyik sem hajlandó másfél milliméternyit arrébb lépni. A ruhád fazonjától is függ, a kölcsönzős biztosan meg tudja mondani, hogy milyen abroncs ideális neked.
5/5 anonim válasza:
Ruhafüggő.
Osztálytársamnak tüllös csipkés köves fodros-bodros ruhája volt az osztályban a legnagyobb abronccsal és nagyon szép volt. Az enyém gyűrt volt ezüst kövekkel, az meg kisebb abronccsal volt szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!