Csajok, nők, milyen gyakran vásároltok magatoknak és mennyi cuccot, valamint mennyi cipőtök, ruhanemütök van?
Párhavonta, illetve ha esetleg közben nagyon megtetszik ez-az.
Cipőm kb 17-20 pár van, ruhám annyira nem sok nagy része is inkább tavasz-ősz időszakoknak megfelelő illetve sportruházat.
Farmernadrágom van sok, ruhát, szoknyát, rövidnadrágot nem hordok egyáltalán, max alkalomra.
Igyekszem úgy vásárolni, hogy ha veszek valamit, valami mást kiselejtezek a már meglévő ruhatáramból, nem szeretem, ha túl sok cuccom vanfelhalmozva.
A nyáron elkezdtem turizni, többször voltam egy héten és rengeteg új ruhám van, szinte teljesen kicserélődött a ruhatáram. Előtte csak akkor vettem valamit, ha szükségem volt rá.
Ha jól számolom, 9 pár cipőm van, ezek leginkább csizmák (csizma mániás vagyok sajnos:D). Általában akkor veszek cipőt, ha valamelyik elhasználódik és pótolni kell, vagy pedig a stílusomhoz illőt szeretnék (többféle stílusban szoktam öltözködni)
Fehérneműm nem sok van, abból ősszel fogok bevásárolni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!