Dr Krasznai Zsoltnál volt valaki? Mennyiért csinál mellnagyobbíttást?
Figyelt kérdés
Gondolom, többmindentől függ az ár, szóval egy hozzávetőlegesnek is örülnék, mert az oldalukon nincsenek árak.2020. máj. 5. 14:57
1/9 anonim válasza:
Ha van oldala akkor vedd fel a kapcsolatot vele és fogtájékoztatni ha csak nagy vonalakban is.
Most hiába mondaná hogy 500 ezer és a végén meg 800 lesz belőle.
2/9 anonim válasza:
Nála 1.6 millió volt a kezdő ár tavaly. Nem tudom változott e.
3/9 anonim válasza:
Csak szilikont akarsz, vagy felvarrást is? Ettől is függ a végső ár
4/9 A kérdező kommentje:
Csak szilikont.
2020. máj. 5. 19:33
5/9 A kérdező kommentje:
1.6 millió :O Huuu, gondoltam, hogy drága, de kevesebbre tippeltem volna. :O Mondjuk olyan 1.2 körülre.
2020. máj. 5. 19:34
6/9 anonim válasza:
1,8 millió nála és nem a legprofibb csak majmolva van. :)
7/9 anonim válasza:
Engem miért pontoztatok le. ??????????
8/9 anonim válasza:
Mert butaságot írtál és fogalmad sincs róla. Gondolom nem nő vagy, vagy ha igen fingod sincs az egészről.
9/9 anonim válasza:
Egyet értek a 6-os hozzászólóval. Vannak nála sokkal profibb orvosok is, fele ennyiért is akár. Csak a celebek miatt lett ennyire felkapott, őket jó reklámért ingyen műti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!