Orrplasztika - Mennyibe kerul? Ki esett mar at rajta? Mit valtoztattal az orrodon? Milyen lett az eredmeny? Mennyi volt a gyogyulasi ido? . Es ami csak eszetekbe jut ezzel kapcsolatban.
Nekem 2 éve volt a műtétem, mert "horgas" orrom volt, oldalról nagyon csúnyán néztem ki. 3 napig kellett akórházba lenni, ez a 3 nap alatt tamponok voltak az orromba, csak a számon kaptam levegőt. A gipsz 1 hétig volt rajtam. Egyáltalán nem fájt se a műtét, és a gyógyulási időben sem voltak fájdalmaim.
Nem magán, hanem állami kórházban csináltattam, azt hiszem kb 150 ezer lehetett. Ha magánkórházban csináltatod ott kb 400ezer.
Így hogy megnűtöttem sokkal jobban tetszik az orrom:)
Sok sikert!:)
Koszi a gyors valaszt! :)
Irjatok meeeeg...
Örülök hogy olvastam a kérdésed, mert én is orrplasztikára készülök, de még nem döntöttem hogy hol, és még bátorság kell hogy belevágjak.
Pesten szeretnéd csináltatni? Én a Aesthetica-t tartom a legszimpatikusabbnak, de még nem döntöttem.
Neked van valami jó sebészed aki korrekt áron csinálná?
Ki esett mar at rajta? -Michael Jackson
Milyen lett az eredmeny? -a google-ben keress rá arra, hogy Michael Jackson!
Mit valtoztattal az orrodon? -No, lássuk...Orrcimpa, orrcsont, az összes porc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!