Fijuk, Jánykák! Hun csinátathatta a száját Geronazzo Mária?
Figyelt kérdés
nekem nagyon tetszik az orcája. Önök szerint?2009. jún. 20. 22:35
3/21 anonim válasza:
ez komoly, de nem magyarázkodom! Dr
4/21 anonim válasza:
nagyon vicces volt az elöttem szóló. Gyökér. Am fogalmam sincs hol csináltatta. De szentem ez egy kamu kérdés, mert ha nem az lenne, nem így írtad volna, hogy orcája. Szal szentem ne várj el senkitől választ egy kamu kérdésre. Inkább menjél tv-t nézni.
5/21 anonim válasza:
Nemtudom, de én inkább életfogytiglanra ítélném a plasztikai sebészét!
6/21 anonim válasza:
Az egész feje csak egy nagy szájból áll, valóban szép, ha ilyet akarsz csak kösd a vonat után magad a szádnál fogva:D
7/21 anonim válasza:
Szerinem külföldön csináltatta meg, Magyarországon nem hiszem hogy bevállalták volna, hogy ilyen szájat csinálnak valakinek :D
9/21 A kérdező kommentje:
na de most komolyan! öröggyetek megnézni itt az interaktívneten hogy hun lelhetek arra a jótét lelkű ömberre . kérlek tiktököt!!!
2009. jún. 21. 13:03
10/21 anonim válasza:
Megcsókolta a porszívót. Ajánlom neked is, tuti hatás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!