Természetes mellnövesztő szer?
Figyelt kérdés
Tud valaki valamilyen természetes mellnagyobbító módszert? Pl-ul masszázs,valamilyen növény,gyümölcs vagy valami krém,testápoló?Ere kíváncsi vagyok.És vált e már be valakinek?2009. jún. 23. 16:42
1/5 anonim válasza:
Nincs semmi ilyesmi, ha lenne már a plasztikai sebészek csődbe mentek volna. Csak az implantátum vagy a fogamzásgátló (bár az sem mindenkinek válik be, és máshová is lerakódhat egy-két zsírpárna).
Nekem is kicsi, és hidd el nincs vele gond, nem panaszkodtak még rá. Csak el kell fogadni, és önbizalommal hordani. Tudod, hogy mondják, a jóból keveset adnak.
3/5 anonim válasza:
Mellmasszírozás az tuti! Este lefekszel oldalt és szépen óvatosan megmasszírozod.
4/5 anonim válasza:
Egy újságban olvastam! Ne engem szóljatok le a következőért!
A sperma olyan hormont tartalmaz, ami képes a mell növesztésére. Ahhoz, hogy ez végbemenjen a véráramba kell jutnia, amit a legegyszerűbben így érhetünk el: Anális szex, a férfi beleélvez a lány végbelébe. A hormonok felszívódnak, és eljutnak a bizonyos helyekre.
Hogy ez valóban igaz-e, nem tudom. Mint mondtam, egy újságban volt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!