| Kategória: Szépség és divat > Plasztikai műtétek
| A kérdés |
| Arcplasztika- 39éves vagyok és azt veszem észre az arcomon,
hogy nem olyan a feszes, mint volt. A műtét után milyen
változás lett? Megváltozott az arc kisugárzása? Mennyire
lett szembetűnő az eredmény?
|
|
| A válaszok |
|
Szerintem elég egy savas hámlasztás vagy nemistudom konkrétan miaz.
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
|
| # 1/3 | 2008-10-15 16:14 | Privát üzenet
| | Hasznos számodra ez a válasz? | |
|
|
|
Az arcfelvarrás szerintem elég drasztikus, és nagyon látszik, főként a szemen, mert olyan lesz, mintha mindig csodálkoznál. Szerintem egy botoxos vagy milyen ráncfeltöltés jobban néz ki, az tényleg olyan, mint az eredeti arc. A hámlasztás is beválhat, de a folyamat, ahogy az új bőr keletkezik, nagyon csúnya.
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 90%-ban hasznos válaszokat ad.
|
| # 2/3 | 2008-10-15 16:52 | Privát üzenet
|
|
|
Mi lesz pl.: 44, 48, 52 évesen?
Egyszer szembesülni kell a korral......
A 39 még hamvas trínédzser kor.
A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad.
|
| # 3/3 | 2010-06-22 23:44 | Privát üzenet
|
|
|
| Kapcsolódó kérdések |
| Szinte nincs is mellem. Nőhet még? Mell plasztikával tapasztalatok? Kockázatok, fájdalom, eredmény? |
| Milyen lett az eredmény, akinek a mell logását bimbo korüli metszéssel emelték meg? |
| Mellplasztika elott állok, talán Dr. Csuha Lajosnál. Mellbimbo körüli felvarrással szeretném, ha lehet. Ilyen modon milyen lesz vajon az eredmény? Tapasztalatok? |
| Villanófényes "végleges" szőrtelenítésről olvasgattam régebbi kérdéseket-szerintetek akinél nem történik változás, annak van esélye pénzt visszakapni? |
| 50 kg vagyok,158 cm. Nyárra egy kicsit kockásabb, laposabb hasat, vékonyabb combokat, ill. izmosabb karokat szeretnék. Ennyi idő alatt érhető el látható eredmény? Mit kéne tennem.. |
| Eredmény? Tudom, nem csoda lesz és nem is holnap, de mégis, mikor észlelhető változás? |
|
|