Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook

Kategória: Szépség és divat > Plasztikai műtétek

A kérdés

Arcplasztika- 39éves vagyok és azt veszem észre az arcomon, hogy nem olyan a feszes, mint volt. A műtét után milyen változás lett? Megváltozott az arc kisugárzása? Mennyire lett szembetűnő az eredmény?

2008-10-15 14:39  Privát üzenet  Tetszik 

A válaszok
Szerintem elég egy savas hámlasztás vagy nemistudom konkrétan miaz.

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/3Időpont 2008-10-15 16:14 Privát üzenet
Az arcfelvarrás szerintem elég drasztikus, és nagyon látszik, főként a szemen, mert olyan lesz, mintha mindig csodálkoznál. Szerintem egy botoxos vagy milyen ráncfeltöltés jobban néz ki, az tényleg olyan, mint az eredeti arc. A hámlasztás is beválhat, de a folyamat, ahogy az új bőr keletkezik, nagyon csúnya.

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 90%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/3Időpont 2008-10-15 16:52 Privát üzenet
Mi lesz pl.: 44, 48, 52 évesen?
Egyszer szembesülni kell a korral......
A 39 még hamvas trínédzser kor.

A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/3Időpont 2010-06-22 23:44 Privát üzenet

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése

Kapcsolódó kérdések
Szinte nincs is mellem. Nőhet még? Mell plasztikával tapasztalatok? Kockázatok, fájdalom, eredmény?
Milyen lett az eredmény, akinek a mell logását bimbo korüli metszéssel emelték meg?
Mellplasztika elott állok, talán Dr. Csuha Lajosnál. Mellbimbo körüli felvarrással szeretném, ha lehet. Ilyen modon milyen lesz vajon az eredmény? Tapasztalatok?
Villanófényes "végleges" szőrtelenítésről olvasgattam régebbi kérdéseket-szerintetek akinél nem történik változás, annak van esélye pénzt visszakapni?
50 kg vagyok,158 cm. Nyárra egy kicsit kockásabb, laposabb hasat, vékonyabb combokat, ill. izmosabb karokat szeretnék. Ennyi idő alatt érhető el látható eredmény? Mit kéne tennem..
Eredmény? Tudom, nem csoda lesz és nem is holnap, de mégis, mikor észlelhető változás?

Kérdések a Szépség és divat rovatbólKérdések a Plasztikai műtétek rovatból

Minden jog fenntartva © 2012, www.gyakorikerdesek.hu | Használati útmutató | Sitemap | Médiaajánlat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu