Mell nagyobbítás után nem lehet napoztatni a heget fél évig. Viszont ha le takarom a heget vagy leragasztom akkor nincs gáz, nem?
Tegyük fel hogy márciusban csináltatom.
Május végén már elvileg lehet napozni. Ugyan még nyár nincs, de a nap mégis süt már annyira erősen.
Június közepén ha mondjuk lemennék standra, bele a vízbe. Aztán utana kifekszem napozni (persze bikini felsőben) akkor nem lesz ott gond, nem?
Se a víz se a nap nem okozna problémát?
Mert ugye a balaton nem a legtisztább..
Ostoba vagy szilikon babám!
Az árnyékban is le lehet barnulni...
+ nyoma marad a leragasztásnak...
S ha ilyen műtétre megtetted a lépést, emeld meg azt a műkapás kezeidet s egyeztess dokiddal.
-.-" idióta
Ja bocsi nem olvastam el a többi részét.
Miért ne lehetne napozni? A heg nem lesz kint a fürdőruhából.
A harmadik válaszoló valóban irigynek tűnik! :D
De én se vagyok ám pénzes. Már évek óta szeretném ezt a dolgot.
Én tudom, hogy nem fogom megbánni.
Igazából azért mert nekem nem fejlődött ki a természetes. Mikor elkezd nőni a kislànyoknak, akkor megduzzad és egy csomó alakul ki. Utána szépen lassan meg nő. Nos nekem ott maradt a duzzadt csomó fázisban és igen! A leg kisebb melltartót se tudom megtölteni. Nekem nem kell óriás méret, mert nem vagyok egy erős testalkat.
Egy kényelmes foghatót szeretnék. Olyat amire lehet melltartót kapni
Ne foglalkozz senkivel főleg ezzel a sok hülye féltékeny irigy emberrel. :D
Nekem is meg van csinálva és imádom.
A legfontosabb hogy jó orvost válassz és akkor probléma nem lehet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!