Ez mitől lehet? Ha felveszek egy bizsu fülbevalót,20percre rá nagyon viszket a fülcimpám+ piros lesz, megdagad
Az én fülem sem bírja a bizsut, csak a nemes fémeket. Én még az orvosi fémmel is hadilábon állok.
Allergiás reakciót vált ki belőled, ha ilyen fülbevalót hordasz. Ezért viszket, és dagad be.
én most leszek 20éves és már 7éve ilyen un.:nikkelallergiám van.Vigyázz a parfumokkel is,mert azok is tartalmaznak ilyen allergiát kiválto fémeket.én már beletorodtem ennyi év alatt.Nehéz volt nagyon,foleg,hogy a tesomnak minden színu bizsubol van minimum 10darabja.
én meg csak ezustot,aranyat vagy orvosi acélt hordhatok.
és azok a bizsuk,amikre rá van írva,hogy ,,nikkelmentes,, és nagyon drágák,azt el ne hidd.Jo reklámfogás számukra,és ugyanugy tartalmaznak nikkelt.
Amugy manapság,azt mondta a borgyogyászom,hogy 10emberbol 5nek már van,és nem gyogyíthato esetleg kinohetem,ami 7év alatt sem sikerult.Ugyhogy kitartás
udv.:Bia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!