Mostanság milyen dioptriás szemüvegek a divatosak?
Figyelt kérdés
Rendes dioptriás, nem napszemüveg. Divat még a vastag színes szár vagy inkább keret nélküli? Szeretnék újat, de ugyanaz a kínálat, mint 5 éve, ennyire nem változott volna a trend?2011. ápr. 14. 15:19
1/3 anonim válasza:
szerintem a vastagszárú szemüvegek most a divatosak.
2/3 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy milyen a stílusod. De a szögletes, vastag szárú azt hiszem, még most is megy. Viszont nézd össze az arcoddal, nem áll jól minden mindenkinek. Én a tutit a férfiszemüvegek között találtam meg.
22/L
3/3 anonim válasza:
Múlt évben vettem, végignéztem előtte egy csomót, mostanában a tipikus sztk szemüveg keret a menő, a műanyag aminek vastagszára van (olyat vettem), vagy fém de szintén vastag szárral. De adj magadnak több hetet, hogy megtaláld az igazit, mert nem egy szezonra veszed (gondolom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!