Pasik! Milyen formájú (hegyes, szögletes, mandula), színű és hosszúságú műkörmök jönnek be nektek egy lányon?
zömmel ilyen válaszokat fogsz kapni (és bocsi a vulgaritásért): lesz@rjuk.
Én hasonlóképpen vélekedem. A fiúk többsége a természetesség híve. Ez a műkörmösdi is csak arra jó, hogy a nő úgy gondolja, ő szebb, különb, csillogóbb, nőiesebb, mint a másik. Ennek a rivalizálásnak az eredménye, hogy a körmötökön ma már egy kisebb kiállítás képeit is fellelhetjük. Igazából sz@runk rá. A természetes a legszebb, az, ami nem kihívó, hanem egyszerű és szép. A francia manikűr amúgy ízléses és visszafogottan szép, de egy szépen ápolt és semmivel nem díszített kezet/körmöket nem überel semmi.
Ámen.
Az a mandula az hogy néz ki? Linkelnél képet? Érdekel.
Szerintem a az a hegyes, az olyan félelmetes, boszorkányos., kiráz a hideg, ha meglátom.
A legszebb a pici csak épp h túl lóg az ujjon, francia műköröm.
a természetes, normális, saját köröm.
ez a szögletes meg hegyes ocsmány. a sajátot lehet növeszteni, kifesteni szigorúan egyszínűre és nem virágmintás csillogósra. az csak nőknek szép, mi hányunk az ilyenektől.
Csatlakozom az előzőhöz: legjobb a természetes. "Csicsázásnak" már az is elég, ha szimplán ki van lakkozva, attól többet csinálni felesleges.
A műkörmös lányok nekem nem tetszenek, mert nagyon idétlen az a "p*csakéztartás" amikor gépelni/telefont nyomkodni/írni kell. A túldíszített, túl hosszú műkörmök egyenesen k*rvásak.
A hegyes műkarom pedig egyike a legundorítóbb dolgoknak, amiket egy lány magára pakolhat, még a műkörmök közül is messze ez a leggusztustalanabb.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!