SOS! Létezik ilyen alapozó?
Figyelt kérdés
Sajnos elég sok bőrhibám van ..májfolt anyajegyek pattanások.. Az lenne a kérdésem hogy létezik olyan alapozó ami még az anyajegyeket is elfedi vagy legalább a májfoltokat és viszonylag elérhető áron?
Előre is köszönöm:)
2011. nov. 26. 21:00
2/7 anonim válasza:
Erre nagyon jó pl. a Vichy- Dermablend alapozó. Nekem is volt és tényleg rendesen fed.
3/7 anonim válasza:
Alapozóval csak jobban elrontod a bőröd.:/
Az egy dolog h eltünteted de egyre több lesz és egyre rondább lesz az arcod. Én a púdert ajánlanám lehet h nem tünteti el olyan nagyon a dolgokat de legalább nem lesz belőlük egyre több :)
4/7 anonim válasza:
Ha nagyon belemegyünk, akkor elsősorban és sem alapozót ajánlanék, csak ugye ez volt a kérdés. A legjobban egy bőrgyógyász tudná "elfedni" a bőrhibáidat. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
Bőrgyógyásznál már voltam és javult a helyzet csak az anyajegyek zavarnak..:/
2011. nov. 27. 12:30
6/7 anonim válasza:
A Vichy Dermablend tényleg jó.A extrém módon bőrhibád van(pl. égési sérülés, tetoválás), akkor szintén ennek a márknak van egy kis tégelyes változata,ami mégtöményebb.Ha nem akarsz annyira sokat költeni, akkor vegyél a Douglesban Artdeco Camouflage krémet(több árnyalatban van), az kb. 2500Ft, és mindennapi használat mellett is hónapokig elég. Pici tégely, de ez ne tévesszen meg. Ettől igazán szép lesz a bőröd, és még vízálló is.
7/7 anonim válasza:
[link] nézd meg szerintem a boltban ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!