Konzervatív anyukák! Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak egy második fülbevalót mindkét fülébe, ha például kitűnő lenne a bizonyítványa, úgy, hogy 3-as,4-es tanuló?
(Konzervatív alatt azt értem, hogy nem engedik a piercinget, fültágítót, tetoválást, a plusz fülbevalót eddig, de haladtok a divattal és engeditek a lányotokat is)
Válaszaitok előre is köszönöm, és más véleményét is szívesen meghallgatom, ha normális.
18 vagyok, de azért válaszolok
piercinget, tetoválást, fültágítót nem azért csináltat valaki, mert divat, hanem mert tetszik neki
szerintem nem a tanulástól kéne függenie, hogy mit enged meg valaki a gyerekének
ezekben a dolgokban nincs semmi rossz vagy kivetnivaló, nem is ártalmasak, főleg nem még egy fülbevaló, ettől még senkinek nem lesz rosszabb, hiszen csak egy ékszerről van szó, az ékszereket pedig mindenki szereti
el sem tudom képzelni, mit fogsz majd szólni, ha a lányod esetleg sminkelni szeretne, vagy esetleg merészebb ruhákat szeretne felvenni, esetleg olyan lesz a stílusa ami neked nem tetszik
Az iskolai eredménynek semmi köze nincs, a kinézethez.
Barátnőm tele van tetkóval és pc-vel, rózsaszín a haja és punk, mégis kitűnő az egyik legerősebb gimnáziumban és az orvosira készül.
Aztán most 2 lyukkal több lesz a fülén, na és? Attól nem lesz rosszabb tanuló.
Én megengedném, nekem is megengedték 15 évesen. Kitűnő tanuló voltam, de szerintem nem az számított. Tetoválást meg piercinget nem engedtek volna, az biztos (nem is akartam), azt én sem engedném. Nekem azt mondta anyám, mikor gimibe jártam, hogy a fülemmel azt csinálok, amit akarok, telelövethetem, de máshova semmit. Úgyhogy most az egyik fülemen 5, a másikon 3 lyuk van, de bármikor kiveszem a fülbevalókat és nem látszik. :D
22N
Én 14/l vagyok, de válaszolok.
Nekem az egyikbe 2 a másikba 3 van. Pedig a szüleim NAGYON konzervatívak. Szerintem engedd meg neki! :)
Az én szüleim csak bizonyos kérdésekben konzervatívak, de az ilyenek tipikusan bizonyos kérdések. :D
Ettől függetlenül nővéremnek és nekem is megengedték, hogy lövessünk a fülünkbe. A véletlen műve, hogy mindkettőnknek 3 és 2 lyuk van a fülünkbe. Pedig én 3-3-at akartam, de végül anyu azt mondta, hogy az már sok, inkább legyen 3:2.
Nálunk ez nem függöt iskolai teljesítménytől. Szimplán csak látták rajtam, hogy mennyire vágyom rá, és hogy milyen boldog lennék, ha megkapnám. Ezért 14. születésnapomra a bal fülembe lövettem egy lyukat, majd a 16. szülinapomra pedig mindkét fülembe 1-1-et lövettem, így lett meg a bal fülembe 3, a jobb fülembe 2 lyuk.
Nagyon örültem neki tényleg, és nagyon hálás voltam a szüleimnek.
A fülbevaló kérdésben szerintem azt kell megérteni, hogy ez nem örökéletű dolog. Ha megunja az ember kiveszi, és idővel összeforr a lyuk. Nővérem megunta, kivette, a lyuk még meg van, alkalomattán tesz is bele fülbevalót, de ha nincs benne, akkor sem látszik. :)
Szerintem a fülbevaló belefér, pont azért, mert eltüntethető később!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!