Van itt olyan, akit hátráltatott az álláskeresésben a tetoválása, piercingje?
Figyelt kérdés
Jogi ügyvitelt tanulok. Van egy helixem, de ez szerintem még simán belefér. Nagyon-nagyon tetszik a conch és az industrial, de lehet sok lenne ezen a pályán. Tanították, hogy nem illő nekünk majd testékszert viselni, de tapasztalatokra lennék kíváncsi.2020. jún. 12. 01:55
1/7 anonim válasza:
Ez gondolom nem lesz túl hasznos, de én ezeket egyáltalán nem tartom piercingeknek. Ezek fülbevalók. Általában azt nem szeretik, ha arcon van pc, pl. orr, szemöldök,száj vagy tetkó látható helyen. Szerintem a fül nem túl látható, ha hosszú a hajad el tudod vele takarni, nem hiszem, hogy ez a 21. században már akkora probléma lenne.
2/7 anonim válasza:
De remélem tudsz majd találni egy jó munkát. Nekem septum piercingem van, de ezt be lehet forgatni, ha olyan helyre megyek, így nem látszik. Tetkót szeretnék a karomra egy párat, és a fülembe én is “pc-ket”. Én ugyan kereskedelem és marketingre megyek tovább, de remélni merem, hogy nem lesz problémám munkakeresésnél ezekkel a mostanra már alapnak mondható dolgokkal..
3/7 anonim válasza:
Ha én HR-es lennék akkor olyan munkakörbe, ahol ügyfelekkel kell találkozni nem tetovált-piercingest vennék fel.
4/7 anonim válasza:
Én anno az alsó ajkamba szerettem volna pc-t de már az iskolában közölték,felejtsem el. Kolleginának picike kis pötty volt az orrában,a főnök azonnal kivetette. Tetkó viszont sok volt kollégámnak is volt (alkaron is) azért mondjuk nem szóltak.. ápoló vagyok.
5/7 anonim válasza:
Bankban dolgozom. Központosként kezdtem, most bankfiókban dolgozom. Tele varrt férfi vagyok. Semmi hátrányos megkülönböztetés nem ért még eddig, pedig azt gondoltam a pályafutásom elején, hogy gond lesz belőle.
6/7 anonim válasza:
A tech szektorban senkit sem érdekel, sokaknak van. 2 HResünknek ki van varrva mindkét karja, és akkor a programozó, fejlesztő srácokról nem is beszéltem. Az ügyvédeinken nem láttam, de ez nem jelenti azt, hogy nekik nincs.
A fülön lévő piercing viszont nem igazán számít piercingnek, a legtöbben fülbevalónak nézik és még csak nem is feltűnő.
7/7 anonim válasza:
2 ügyvéd barátnőm is tetovált. Az egyik ráadásul a városvezetésnek dolgozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!