Egy Tetoválás rontaná az esélyeimet munkakeresésben, állásinterjúkon?
Figyelt kérdés
Itt főleg a karon lévő tetoválásokra gondolok, és kérem olyan válaszoljon akinek van tetoválása vagy valamilyen tapasztalata ezzel. A válaszokat előre is köszönöm.2017. okt. 7. 20:11
1/4 anonim válasza:
Nem mindegy, milyen munka és hogy milyen tetoválás.
Nekem nem jelentett problémát, de ettől te nem leszel előrébb. :)
2/4 anonim válasza:
Nekem a karomon, és egy kisebb minta a nyakamon is van.
Még nem jelentett problémát
3/4 anonim válasza:
Szia! :)
Én a héten csináltattam az első tetoválásom.
Nos én ovónőnek/tanárnak szeretnék menni, így rendesen átgondoltam(kutakodtam) a dolgokat. Tetoválásra nincs külön szabály mivel megkülönböztetés lenne , ha lenne.
Én azt ajánlom, hogy gondold át mit dolgozol/nál.
Ha pl. nem olyan helyen ahol kisgyerekekkel vagy városházán stb. akkor szerintem nem hátrány egy kartetoválás. :)
Nekem pont emiatt a lapockámon van , így nem feltűnő.
19/l
4/4 anonim válasza:
Ahova emiatt nem vennének fel, oda amúgy se kellenél. Szerintem főnöknek is volt gyerekkora, lehet ő is szeretne, csak a feleség mit szólna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!