Mindenben kereső:

Szerelem, szex - Fogamzásgátlás témában kereső:

Maniaxtreme

Kategória: Szerelem, szex > Fogamzásgátlás

A kérdés

Terhes?!? 6. napja késő menzesz, bőséges fehér folyás, csekély mellfeszülés, de nem olyan erősen, mint rendesen menzesz előtt. Szeretkezés után bennem maradt még kicsit a pasi, de nem sokat.

. Lehet terhesség? Úgyamúgy elég pontos a menzeszem.SOS :(

A kérdés kiírásának időpontja: 03-10 21:39

A válaszok
1 2
Ha védekeztetek közben, akkor semmi baj nem lehet. Valószínűleg, csak késik. Kortól függően, ez teljesen normális.

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-10 21:57
 A kérdező kommentje:
Gumival, igen.

A komment megírásának időpontja: 03-10 21:59
Ha nem védekeztetek sehogy,akkor lehet terhesség!Ha 6.napja késik,akkor már érdemes tesztet csinálni.

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-10 22:00
Utolsó vagyok: látom írtad,gumival.Nem szakadt el?Nem csúszott le? Ha nem,akkor elvileg minden rendben és lehet,hogy a stressz miatt késik,de akkor is ajánlom a tesztet most már megbízható eredményt fog mutatni.

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-10 22:01
 A kérdező kommentje:
Nem szakadt, de miután elment,még bennem maradt egy kicsi és azt hallottam h már ez is lehet rizikófaktor. És tényleg aggasztó,hogy amúgy pontos a menzeszem.

A komment megírásának időpontja: 03-10 22:14
Nipredil válasza:

Nekem most késett 2 hetet. Ne parázz. A mellem nekem se feszült annyira az elején, de aztán a második hét közepén már igen.
Nem tudom mennyinél tartasz, de én 40 nap alatt nem pánikoltam. Gondoltam, hogy 45nél csinálok tesztet, de szerencsére pont megjött.
A tesztekre nem is tudom hogy hány nap van írva, asszem egy hét késés fölött érdemes, de nem 100. Én még várnék 1-2 napot. Az a hormon amit kimutat csak a terhesség talán 3. hetétől van, ezért ha túl hamar tesztelsz nem jön elő ha baj van.

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-10 23:00
Nipredil válasza:

Utcsó vagyok. Nekem is pontos volt. Mindig megjött 30-32re. Aztán most 39... 45...

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-10 23:01
 A kérdező kommentje:
oké, csinálok egy tesztet hajnalban aztán ha ténylag semmi vérzés, akkor később is. De hát én biz nagyon parázom...

A komment megírásának időpontja: 03-10 23:29
Szerintem a folyás azt jelenti, h hamarosan meg fog jönni. Ha védekeztetek, nem hiszem, hogy baj lenne. A teszt inkább arra kell, h te megnyugodj.

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-11 09:30
Valószínüleg még az idegeskedéssel is késlelteted a mensidet, nyugodj meg nem lehetsz terhes.

A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-11 11:06
1 2
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik?
(Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett.
Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet,
ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted!
Válasz küldése!

FIGYELEM!
Egy nagyon rövid kérdőív kitöltésével LCD televíziót vagy vásárlási utalványokat nyerhetsz!
Ha időben jelentkezel a játékra, nyerési esélyed többszörös lesz!
Kattints a képre, és regisztrálj, hogy nyerhess!

Nyereménytár
Szex témájú honlapok gyűjteménye

Csajozz be!

Focikatalógus

Elvált nők és férfiak portálja

Minden jog fenntartva © 2010, www.gyakorikerdesek.hu | Médiaajánlat | Sitemap | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu