Érdemes neten ismerkedni? Ti próbáltátok már?
Írj üzit, ha Vas megyéhez közel vagy ;)
19F
Én próbáltam. Az esetek 90%-ában elég érdekes emberekbe futottam. Egy lány volt, akivel haverokként egész sokáig elbeszélgettünk, ő meg az egyik pillanatban töröld-tiltott mindenhol.
Szóval, összefoglalva, szerintem nem :D
23F
régen levelezgettem unalomból.De egyikkel se találkoztam volna :D és nem csak mert nem utazok egy métert se senkiért, hanem mert a neten levelező lányok nagy részét zárt helyről engedték ki.
Esélytelen hogy találj valakit a közeledben :)
Tapasztalatom az, hogy azok a lányok, akik bejönnek nekem, valamiért lemorzsolódnak, vagy addig ismerkednek, amíg meg nem kapják a képemet (nem vagyok ocsmány egyáltalán), néha pedig nem kérek inkább képet de valahogy mégis megtudom a lány kinézetét és sokkot kapok.
Nagyon ritkán pedig odáig fajul a dolog, hogy esetleg személyes találkozóra kerül a sor, akkor meg mindig a személyiségükkel van probléma.
A barna haj kék szem kombó pedig a kedvencem, kár hogy közel 10 évvel fiatalabb vagy nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!