Mindenben kereső:

Szerelem, szex - Párkapcsolatok témában kereső:

Kategória: Szerelem, szex > Párkapcsolatok

A kérdés

Miér nem kellek neki?! Teljesen kész vagyok :- ( ( ( (bőven lent! )

Segítsetek lécci! Az van h voltam múlt 7en egy házibuliban igazi káosz volt. Barátom ismerőseinél voltunk valahol Érd környékén de ez most nem lényeg.

Kicsit sokat ittam mer szülinapoztunk és ott volt a buliban egy srác akiért egy ideje tök oda vok. Ő ezt tudja mert egy suliba járunk és soxor szemeztem vele meg egyszer kért is tőlem cigit a suli előtt de nem nagyon beszéltünk még eddig.

Szóval az volt h amint megláttam rögtön odarohantam hozzá és rögtön puszival üdvözölt és megölelt ez tök jól esett! Aztán végigtáncoltuk a fél éjszakát bár mindenki nagyon furcsán nézett ránk... de nem érdekelt egyikőnket sem.

Aztán teljesen összegabajodtunk, csókolóztunk én teljesen oda voltam. Aztán felmentünk az egyik szobába mert mondta h lassan menni akar és fenn van a kabátja vhol. Én felkisértem viszont fennt a szobákban nem volt senki és nekemesett. Viszont azt mondta, hogy neki ez lesz az első de nagyon kíván meg nem biztos a dologban így nem tudnám-e szájjal kényeztetni. Ezt meg is tettem neki viszont közben nővéremék bejöttek a szobába és látták az egészet!!!!

A srác felpattant a kabátjával és eltűnt a buliból én meg ott maradtam egyedül D: Azótan em is szólt hozzám, nem keresett.

Tiszta hülye voltam szerintetek mit tudok csinálni?? Szeretnék Ferivel együtt lenni de azóta nem is néz sose rám meg kerül még a szünetekben is :S Szerintetek lehet ebből még valami?

Léccy csak komoian válaszoljatok! 17/f
A kérdés kiírásának időpontja: 2009-10-20 16:55

A válaszok
1 2
Lehet hogy csak szerintem, de elég gáz ha még sohasem beszélgettetek igazán, a következő pillanatban meg már csókolóztok meg orálisan elégíted ki... Vagy tök részeg voltál vagy szimplán csak h*lye vagy... Szerintem felejtsd el mert egy ilyen után ne várj tőle sokat...

Hasznos volt számodra ez a válasz?

Ez a válasz 76%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-10-20 16:58
Pff..először azt hittem lány vagy, aztán látom, hogy egy homár.

Ez a válasz 77%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-10-20 16:59
Lődd fejbe magad, ha nem megy,szívesen segítek.

Ez a válasz 72%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-10-20 17:00
Nyilván szégyenli, hogy egy fiúval került ilyen viszonyba, nem csodálom.

Ez a válasz 75%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-10-20 17:04
ájájáájájájájájjjj.... most tényleg fiú vagy ? vagy csak elirtad az f betüt? :OOO

Ez a válasz 75%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-10-20 17:09
CSODÁLKOZOL???

Ez a válasz 79%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-10-20 17:16
 A kérdező kommentje:
Igen fiú vagyok es egy srác jön be nekem!! Én nem szégyenllem ezt es felvállalom! Csak az írjon aki tud értelmeset is reagálni! Tényleg tökszarul vagyok azóta és nem tudok mit kezdeni a dolgokkal.

A komment megírásának időpontja: 2009-10-20 17:38
Hát nem tudom. Én nem foglak szidni, mert "más" vagy, szerintem mindenkinek joga van szerelmesnek lenni vagy legalábbis vonzódni a másikhoz, és ez nincs nemekhez kötve.
Szerintem próbálj meg egy találkozót intézni kettesben, ahol megbeszélhetitek a dolgokat. Lehet, hogy csak szégyenli, hogy látták mások is, lehet, hogy csak a részegség miatt csinálta, ezt én nem tudhatom. Sok sikert!

Ez a válasz 79%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-10-20 19:23
Én is Érdi vok:D 17/L

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-10-20 23:42
1. vok

Jaa hogy te srác vagy? Azthittem lány XD akkor meg mégjobban felejtsd el te homár

Ez a válasz 73%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-10-21 16:29
1 2
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik?
(Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett.
Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet,
ez a beállítás hatástalan lesz!)

Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted!
Válasz küldése!

FIGYELEM!
Minden 10. regisztráló azonnali nyereményt kap!
Nyerj 100 cm-es LCD tévét! Nyerj mp4 lejátszót! Nyerj vásárlási utalványokat! Csupán egy igazán rövid kérdőívet kell kitöltened, és nyerhetsz!

Kattints az alábbi képre, és vegyél részt az AEGON Magyarország megújult nyereményjátékában kockázatok nélkül!

Banner

Tudj meg mindent a szerelemről!

Csajozz be!

Minden jog fenntartva © 2010, www.gyakorikerdesek.hu | Médiaajánlat | Sitemap | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu